naar top
Menu
Logo Print

Federal-Mogul Motorparts aanwezig op Automechanika

Presentatie nieuw ondersteuningsprogramma en uitbreiding Champion®
magazine

Federal-Mogul Motor Parts kondigt zijn aanwezigheid aan op Automechanika Frankfurt 2018. Tijdens de beurs presenteert het bedrijf interessante nieuwe producten en innovatieve projecten van zijn verschillende gerenommeerde merken voor de vervangingsmarkt. Federal-Mogul Motorparts heeft een stand in hal 3.0 D51, met een expositie van:
Garage Gurus: De lancering van een uitgebreid ondersteuningsprogramma dat rust op vier zuilen: Onsite, Online, On-Call en On-the-Go.
Champion®: De veelbelovende productuitbreiding van het merk met batterijen, remmen en verlichting.
MOOG®: MOOG lanceert een differentiatieprogramma voor besturings- en ophangingsonderdelen, dat mechanische voordelen, een verbeterde productievoetafdruk en hybride kerntechnologie zal genereren, dit alles geaccentueerd door nieuwe verpakkingen.
Ferodo®: de kracht van zijn merkprestaties wordt in de schijnwerpers gezet met zijn OE-oorsprong en omvat ook first-to-market-producten voor populaire toepassingen.
Jurid®: de technische kennis van het merk wordt gedemonstreerd aan de hand van de richtinggevoelige remblokken; nieuwe verpakkingen benadrukken de aandacht van het merk voor details.
Motor en afdichtingen: introductie van de nieuwste technologieën in de vervangingsmarkt en de uitbreiding van Payen® 's Pro-fit-aanbod.
Beru®: de lancering van nieuwe iridiumbougies zal vergezeld gaan van praktische gereedschappen en sensoren, alsook van een nieuwe, meer interactieve website.
Net zoals in het verleden zal de stand interactief zijn en worden er demonstraties gegeven, terwijl het senior management beschikbaar zal zijn voor interviews.

FEDERAL-MOGUL

FEDERAL-MOGUL

+3234508310
\N