naar top
Menu
Logo Print

Federal-Mogul Motorparts doet belangrijke aankondigingen op Automechanika

Lancering Garage Gurus
magazine

Federal-Mogul Motorparts maakte verschillende belangrijke aankondigingen op Automechanika 2018. Zo werden de bekende merken, nieuwe producten en opwindende technologieën, evenals meerdere OE-successen belicht. Het evenement markeerde evenals de lancering van Garage Gurus, een technisch trainings- en ondersteuningsplatform, alsook belangrijke innovaties op het gebied van besturing en ophanging die de jarenlange inzet van MOOG® onderstrepen.
Andere hoogtepunten:
• Het iconische merk Champion® zal zijn huidige expansie voortzetten door later in 2018 een batterijreeks te lanceren. Samen met de onlangs aangekondigde rem- en verlichtingsreeksen zal deze nieuwe batterijreeks Champion's positie als een compleet servicemerk verstevigen.
• De OE-stamboom van Ferodo's® remproducten toont de toewijding van de merken aan het leveren van innovatie ondersteund door kwaliteit. Ferodo is een pionier in het remsegment met kopervrije Eco-Friction® remblokken en is de eerste op de markt die deel uitmaakt van de originele uitrusting van de Ford Fiesta.
• Jurid® vierde op de beurs zijn recente OE-overwinningen en nieuwe verpakkingen voor lichte en commerciële voertuigen.
• Het ontstekingsmerk BERU® stelde zijn nieuwe Iridium bougies voor evenals nuttige hulpmiddelen en sensoren, gepromoot door een bijgewerkte, meer responsieve website.
• AE® lanceerde natrium gevulde holle kleppen, die de kleppentemperatuur tot 20% kunnen verlagen in combinatie met een gewichtsbesparing van ongeveer 16%.
• Nüral® introduceerde Ecotough® NG slijtvaste coating voor benzinemotoren. De coating verhoogt de duurzaamheid van componenten in moderne verkleinde turbomotoren.
• Goetze® heeft nieuwe kleppen vrijgegeven specifiek voor de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland). Het merk is een van de langst gevestigde namen in de automobielindustrie en levert technisch geavanceerde componenten die het olieverbruik aanzienlijk verlagen en de uitstoot verminderen.

FEDERAL-MOGUL

FEDERAL-MOGUL

+3234508310
\N