naar top
Menu
Logo Print

Federal-Mogul Motorparts lanceert Garage Gurus

Nieuwe normen voor aftermarket technische ondersteuning
magazine

Federal-Mogul Motorparts heeft onlangs de lancering aangekondigd van Garage Gurus, een gratis platform dat uitgebreide ondersteuningstools wil bieden. De dienst biedt technische ondersteuning en training door middel van een verscheidenheid aan middelen. Het programma werd erkend door de recente nominatie voor de Innovation Award van de 25e Automechanika Frankfurt, in de categorie Repair & Diagnostics. Het Garage Gurus programma bestaat uit vier belangrijke pijlers:
Gurus Onsite: De lessen en cursussen worden gegeven in speciaal gebouwde hightechfaciliteiten in Nederland of in regionale hubs.
Gurus On-the-Go: Een vloot van technologisch uitgeruste bestelauto's zullen werkplaatsen aandoen om interactieve demonstraties te geven en het personeel kennis te laten maken met de nieuwste tools, oplossingen en technologieën.
Gurus Online: Een online technisch opleidingsplatform dat 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk is om te helpen bij het opleiden en ontwikkelen van kennis van autosystemen, componenten en onderhoud. 
Gurus On-Call: Technische specialisten zijn telefonisch of via Skype beschikbaar om snel antwoord te geven op product- en diagnostische vragen.
"Garage Gurus wil technici wapenen met de nieuwste apparatuur en informatie zodat ze gelijke tred kunnen houden met opkomende voertuigtechnologieën", aldus Marijn Staal, Trade and Technical services manager, Federal-Mogul Motorparts EMEA. "Elke pijler draagt bij aan onze doelstelling om uitstekende technische ondersteuning te bieden in de aftermarketindustrie. Het niveau van ondersteuning dat wij onze klanten kunnen bieden, is door dit initiatief dan ook aanzienlijk toegenomen.”

FEDERAL-MOGUL

FEDERAL-MOGUL

+3234508310
\N