naar top
Menu
Logo Print

Berner babes 2014

Kalender zeilt door Kroatië
magazine
Ter gelegenheid van de twintigste verjaardag van de Berner-kalender reisde fotograaf Christian Holzknecht af naar Kroatië, waar een prachtig houten zeilschip het decor was voor een sexyfotoshoot met Europese modellen. De making-of video is te bekijken op YouTube (www.youtube.com/BernerBe). Screensavers en wallpapers zijn te downloaden via Facebook (www.facebook.com/BernerBelux). De Berner Kalender kent een oplage van 240.000 exemplaren, maar is een collectors item. Berner verspreidt de kalenders exclusief onder haar klanten in Europa. In het kader van de twintigste verjaardag wordt echter een uitzondering gemaakt. Van 9 t.e.m. 18 december 2013 maken 20 Facebook volgers kans op een officieel kalender-fanpakket, bestaande uit een vrouwen- en mannenkalender, strandslippers, zonnebril, pet, pen en zonnescherm. Ook in 2014 worden de vrouwelijke klanten niet vergeten; speciaal voor hen heeft Berner ook een mannenkalender. 

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.