naar top
Menu
Logo Print

Universele TPMS-sensor

magazine

De universele sensor voor bandenspanningscontrolesystemen is geschikt voor bijna alle autotypes en vervangt een groot deel van de originele sensoren van autofabrikanten. Om in werking te treden, heeft de sensor info nodig die binnen enkele seconden overgedragen wordt van een conventioneel analyse-apparaat. Hiervoor moet men in de lijst op het analyse-apparaat het voertuigtype kiezen. Met deze informatie kiest de configureerbare sensor het zendprotocol en de parameters die voor het specifieke autotype nodig zijn. Vervolgens kan de aangepaste bandendruksensor de verwachte data voor dit voertuig doorzenden.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.