naar top
Menu
Logo Print

Surfbabes op kalender Berner

Fotoshoot in Portugal
magazine

Lifestylefotograaf Christian Holzknecht reisde dit jaar af naar de hotste surflocatie in Portugal voor de Berner Vrouwenkalender 2015. Ericeira, ten noordwesten van Lissabon, bleek de ideale locatie voor een erotische fotoshoot. 12 Europese beauty’s poseerden met op de achtergrond de rotsachtige riffen van de Portugese kustlijn die de golven van de Atlantische oceaan breken. Sinds 18 december 2014 maken Facebook-volgers van Berner kans op een kalenderpakket. (www.facebook.com/BernerBelux)

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.