naar top
Menu
Logo Print

Nieuw gamma Berner-additieven

magazine

Voor benzine en diesel is er het Standard product om vervuiling aan het motorsysteem te voorkomen, terwijl de PREMIUMline kan gebruikt worden wanneer er al sprake is van motorvervuiling. Voor verstopte roetfilters is er een DPF-additief, ter voorkoming, terwijl een DPF-reiniger een reeds volgelopen roetfilter zal reinigen. Het nieuwe 'Olie'-Additief MoS2 helpt smeerproblemen te voorkomen en het 'Radiateur'-afdichtmiddel kan gebruikt worden om haarscheurtjes in het koelsysteem af te dichten.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.