naar top
Menu
Logo Print

Berner Inductie Heater

magazine

Vastzittende onderdelen simpelweg loskrijgen met wat spierkracht, is vaak niet mogelijk. Een gasbrander is in zo'n gevallen een ultiem redmiddel, maar brengt ook risico's met zich mee. De Berner Inductie Heater verhit met behulp van inductie heel precies een vastzittende moer, bout, nippel of lager tot 300 of zelfs 600 °C. Uitsluitend het buitenste constructiedeel wordt daarbij verwarmd, in tegenstelling tot bij verwarming met een gasbrander. Meegeleverd is een set van 3 spiralen in metrische maten, waaronder een flexibele wikkelspiraal van 110 cm lang. Ook voor andere specifieke doeleinden is de Inductie Heater instelbaar.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.