naar top
Menu
Logo Print

Drie Berner accuboosters

Nieuwe startboosters laden lege accu's snel en veilig op
magazine

Berner introduceert de Booster 16Ah-12V Standaard, de Booster 22Ah-12V Premium en de Booster 32Ah 12/24V UNI voor het starten van zowel 12 V- als 24 V-voertuigen. In de Premium booster zit een AGM-batterij. Deze laadt veel sneller en levert meer stroom dan andere batterijen. De startcapaciteit is bij de Standaard 660 CA, bij de Premium 900 CA, bij de UNI 12V 1.320 CA en bij de UNI 24V 660 CA. Om de levensduur van de boosters te verlengen, beschikken de 12V Premium en de 12/24V UNI boosters bovendien over een intelligente 2 A-oplader. Deze bewaakt het laadproces, zorgt voor een optimaal laadniveau en voorkomt oververhitting. De Berner boosters zijn ten slotte veilig voor de gebruiker dankzij het spanningsloos en vonkvrij aansluiten.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.