naar top
Menu
Logo Print

Brandveiligheidskast Berner

Brandveiligheidskast die aan alle veiligheidseisen voldoet
magazine

Voor de opslag van chemisch materiaal mag een brandveiligheidskast niet ontbreken. Deze kast van Berner is extreem robuust en heeft deuren die bij brand automatisch sluiten, waarna de kast 90 minuten brandwerend is. De geïntegreerde aan- en afvoerluchtkanalen zorgen voor een snelle aansluiting op het mechanisch ventilatiesysteem. De kast is ‘FM approved’, wat betekent dat deze overal ter wereld voldoet aan de veiligheidseisen.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.