naar top
Menu
Logo Print

NETline schuurschijven

Verdubbelde materiaalafname en optimale stofafzuiging
magazine

De NETline schuurschijven leveren hoge prestaties door de positie van de korrel op het net. Het groot aantal gaatjes zorgt voor een gestroomlijnde stofafvoer. Voordeel is dat de schijf geen vaste positie heeft op het steunpad waardoor de wisseltijd tot een minimum beperkt blijft. De schuurschijven hebben een diameter van 150 mm en zijn geschikt voor het schuren van lak, primers, en coatings. Bovendien worden ze met het bijbehorende steunpad op de schuurmachine bevestigd. Deze beschermt de klittenband van de steunzool en zorgt voor een optimale hechting.

Kenmerken:
• Schuurnet met 128 gaatjes per cm²;
• Geen vaste positie van de schijf;
• Stofafzuiging resulteert in minder snel vollopen;
• Hoge inscheursterkte;
• Nat en droog te gebruiken.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.