naar top
Menu
Logo Print

Kwalitatieve producten voor een complete professionele reiniging

Professionele partner die ontzorgt
magazine

Vanaf nu zijn garagebedrijven bij Berner aan het juiste adres als het gaat om kwalitatieve producten voor een complete professionele reiniging van zowel het auto-interieur als -exterieur. Een grondige reiniging zorgt niet enkel voor een goede uitstraling, het verlengt de levensduur en verhoogt ook de waarde van het voertuig. Het uitgebreide productassortiment, dat op iedere stap van het reinigingsproces is afgestemd, biedt reinigingsproducten, machines en accessoires. Om zowel de starters als bedrijven met ervaring in autoreiniging kennis te laten maken met het Berner reinigingsassortiment, is er een starterspakket samengesteld voor zowel interieur- als exterieurreiniging. Voor de lakbewerking heeft Berner een volledig nieuw assortiment samengesteld. Naast polijstmiddelen met bijbehorende pads, zijn ook 2 nieuwe polijstmachines toegevoegd. Met de snoerloze 18 V concentrische polijstmachine kunnen diepere krassen worden verwijderd. De excentrische polijstmachine Rupes Bigfoot is gebruiksvriendelijk en geschikt voor finishwerkzaamheden. Naast producten biedt Berner knowhow op het gebied van veilig en efficiënt werken met chemische producten op de werkplek. Hierdoor kunt u zich richten op uw kerntaken en heeft u een professionele partner die ontzorgt op het gebied van documentatie en opslag van gevaarlijke stoffen en het geven van praktische veiligheidstraining op de werkvloer.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.