naar top
Menu
Logo Print

Berner toont maatschappelijke betrokkenheid

Actie voor kinderen met ongelijke kansen
magazine

Berner, een van de toonaangevende Europese bedrijven gespecialiseerd in verbruiksmaterialen, gereedschappen en chemie voor professionals in de automotive en bouw, heeft begin oktober zijn maatschappelijke betrokkenheid getoond. Een vijftigtal medewerkers van Berner België verzamelde op het terrein van Akindo, organisator van vakantiekampen voor kinderen en jongeren uit maatschappelijk kwetsbare milieus. Vincent Delva, managing director van Berner Belux, verraste Kristien van Camp van Akindo met een waardecheque om de initiatieven financieel te ondersteunen. Aan het eind van de dag schonk Berner ook de gebruikte gereedschappen. De prestaties van de collega’s, de resultaten en de positieve feedback van alle deelnemers tonen dat de actie goed is ontvangen. Vicepresident van de Berner Group Wout van Stokrom spreekt van een aangename sfeer en een goede inzet. Ook Christophe Verstraete, districtmanager, is positief: “Een fantastisch initiatief, ideale omstandigheden, belangrijke realisaties voor een goed doel met een mooie opkomst.” De dag was in de eerste plaats bedoeld om steun te bieden aan de minderbedeelden, maar heeft ook de band versterkt tussen de collega’s van Berner. Een van de medewerkers, Olivier Contamine: “Ik heb veel nieuwe collega’s leren kennen. Fantastisch! Super fijn en zeker voor herhaling vatbaar!”. Deze Social Day was voor Berner België de eerste in een reeks van activiteiten om de vijftigjarige aanwezigheid op de Belgische markt kracht bij te zetten.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.