naar top
Menu
Logo Print

Berner pimpt app

Mobiele handel ook in b2b
magazine

Met de nieuwe app van Berner is het mogelijk om snel en makkelijk bouw- en automotiveproducten te bestellen. Onder een fris design, aangepast voor de nieuwste mobiele toestellen, vinden klanten meteen alle nuttige productinformatie. Berner, Europese multi-channelonderneming in de verkoop van verbruiksmaterialen, chemie, gereedschappen en services aan professionals in de automotive en bouw, reageert hiermee op de groeiende trend naar mobiele handel die stilaan ook de b2b-sector verovert. Wie de app al staan heeft kan de software bijwerken om van de nieuwe functionaliteiten te genieten. Bij diegenen die de app voor de eerste keer installeren, worden de nieuwe functies automatisch ingesteld. Navigeren gaat vlot. De vernieuwde app beschikt onder meer over een verbeterde scanner om barcodes te scannen, die meteen toegang geven tot de productinformatie of de mogelijkheid bieden om het product in de onlinewinkelwagen te plaatsen. Het accountoverzicht toont de bestelhistorie en biedt ook de optie om een eerder order opnieuw te bestellen. Berner wil op die manier het professionele en persoonlijke advies waarvoor ze bekend staan, combineren met digitale verkoopkanalen.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.