naar top
Menu
Logo Print

Werkplaatslampen en laadpads met innovatieve Qi inductietechnologie

Draadloze productinnovatie
magazine

Berner introduceert een draadloze productinnovatie voor het laden van werklampen en smartphones waarmee het dagelijks werk van de automotive professional een stuk aangenamer wordt. De draadloze laadpads kunnen eenvoudig en snel zowel horizontaal als verticaal bevestigd worden. Met de twee sterke magneten aan de achterkant kan de productinnovatie probleemloos op een magnetisch metalen vlak gehangen worden. Tevens kunnen de laadpads met schroeven vastgezet worden. De twee markeringen in het midden van de pads met positioneringsmagneten zorgen voor een correcte plaatsing van de op te laden lamp. De dubbele Berner inductielaadpad is geschikt voor het gelijktijdig laden van twee lampen. Voor het draadloos laden van de werkplaatslampen maakt Berner gebruik van moderne Qi technologie. In de Qi laadpad zit een spoel die een elektromagnetisch veld uitstraalt. In de lampen zit eenzelfde spoel die de straling absorbeert. Wanneer deze tegen elkaar gelegd worden, wordt de accu van de lamp voorzien van nieuwe energie. Ook smartphones voorzien van deze technologie kunnen ermee opgeladen worden. De doorontwikkelde Berner Pocket De Lux Wireless en X-Lux Wireless lampen zijn gemaakt om te worden geladen met de draadloze laadstations. De batterij-indicator maakt het mogelijk de accustand van de lamp op elk moment af te lezen. Met de dimschakelaar inclusief geheugenfunctie kan de helderheid van de lamp individueel ingesteld worden (50 - 400 Lumen). Afhankelijk van het gebruik is de accuduur minimaal 2 en maximaal 8 uur. Daarnaast beschikken beide lampen over beschermingsklasse IP65.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.