naar top
Menu
Logo Print

Berner breidt pakket lamellenschijven uit

Krachtige keramische variant
magazine

Of het nu draait om het schuren van lasnaden, ontbramen, afschuinen van randen, afronden van ruwe kanten of het verwijderen van roest: Berner heeft een compleet assortiment lamellenschijven geschikt voor de haakse slijper. Één van de nieuwkomers in het assortiment is de lamellenschijf Ceramic PremiumLine. De combinatie van lamellen met een zwaar polyester versterkte drager met daarop keramische korrels zorgt dat deze krachtige schijf probleemloos presteert op allerlei soorten roestvast staal, titanium, chroom en andere harde metalen. Een andere nieuwkomer in het assortiment is de ALU Topline. Deze lamellenschijf is uitermate geschikt voor aluminium, koper, zink, non-ferro metalen en plastic. De ALU lijn heeft een kunststoffen steunschijf waardoor de schijf uitermate flexibel acteert op de te bewerken materialen. De Berner Hennep lijn bestaat daarnaast uit een compleet assortiment binnen de 115 en 125 mm. Een karaktereigenschap van de Hennep schijf is dat hij tot wel 50% verder opgeslepen kan worden ten opzichte van de andere dragers. Hierdoor heeft hij een uiterst hoge standtijd. Tevens is de hennep steunschijf milieuvriendelijk en gezonder voor de gebruiker.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.