naar top
Menu
Logo Print

Albert Berner beloond voor sociale betrokkenheid

Berner België tegelijkertijd genomineerd voor Time Award 2018
magazine

Albert Berner, oprichter van de Berner Group, heeft één van de belangrijkste CSR Awards in Duitsland ontvangen voor zijn sociale betrokkenheid. De jury van het CSR Forum gaf aan dat ze Albert Berner hebben gekozen omdat hij de afgelopen 60 jaar heeft bewezen dat zakelijk succes en het nemen van maatschappelijke verantwoordelijkheid uitstekend hand in hand gaan. Vanaf de oprichting van de Berner Group stond het nemen van sociale verantwoordelijkheid immers hoog in het vaandel bij hem. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werden onderdeel van zijn internationale ondernemingen en hij richtte de Albert Berner Foundation op, die zich inzet voor de ontwikkeling van kinderen en volwassenen in de sociale, culturele, sportieve en educatieve sector in de regio Hohenlohe.
“Ik vind het geweldig dat ik de award van het Duitse CSR Forum in ontvangst mag nemen en dank de jury hiervoor. Het is voor mij ontzettend belangrijk de maatschappij en haar mensen iets terug te geven van mijn succes. Ik ben ervan overtuigd dat prijzen zoals de CSR Award ervoor zorgen dat de sociale betrokkenheid in ons leven groter wordt”, aldus Albert Berner tijdens de uitreiking van de awards.
Nagenoeg gelijktijdig ontving Berner België van de raad van bestuur van Time4Society een nominatie voor de Time Award 2018 in de categorie Sterkste Project voor het goede werk dat haar medewerkers afgelopen jaar hebben gerealiseerd bij Akindo vzw in Lommel.

BERNER

BERNER

BERNERSTRAAT 1
3620 LANAKEN
+3289719191
+3289719185
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Bent u nieuwsgierig naar producten en services die uw dagelijks werk vereenvoudigen? Maak kennis met Berner en ervaar wat optimale ontzorging inhoudt.

Berner Belgien NV/SA: Berner België in Lanaken is de Belgische vestiging van de Europese multinational Berner; al meer dan 55 jaar toonaangevend in de directe verkoop van verbruiksmaterialen, chemische producten en gereedschappen aan professionals in de sectoren automotive en bouw.  

Experts door passie 
“Wij zijn experts door passie. We kennen de toepassingen in ons vakgebied en bieden onze klanten een op de behoeften afgestemd, gespecialiseerd service- en productassortiment. Wij werken graag voor onze klanten, met onze collega’s en onze producten. Dat is wat wij met passie bedoelen.”  

Berner Webshop en App: waar en wanneer het u uitkomt!  
Met de Berner App kan snel en eenvoudig met een iPhone/iPad of Android smartphone op ieder gewenst moment een bestelling geplaatst worden in de Berner Webshop waar de uitgebreide, actuele catalogus te vinden is. Ruim 17.000 producten liggen 24/7 binnen handbereik.