naar top
Menu
Logo Print

Een succesvolle EQUIP AUTO 2019 in petto!

Zilveren editie stoomt u klaar voor de toekomst

EQUIP AUTO PARIJS

De internationale vakbeurs voor automotive aftersales en mobiliteitsdiensten toont haar dynamiek en belooft een veelbelovende editie te worden voor zaken, innovatie en gezelligheid. Gedurende vijf dagen, van 15 tot 19 oktober, zal het 1.200 bedrijven en vertegenwoordigde merken in de paviljoens 1, 2.2 en 3 van Paris Expo Porte de Versailles verwelkomen.

 

 

Enkele cijfers als bewijs van de groei van de beurs:

• EQUIP AUTO is met meer dan 1.000 m² gegroeid ten opzichte van de editie van 2017.
• Meer dan 400 exposanten zullen voor het eerst deelnemen.
• Internationale bedrijven vertegenwoordigen 60% van de geregistreerde exposanten (met uitzondering van Franse dochterondernemingen van internationale groepen).

EQUIP AUTO 2019 profiteert ook van de aanwezigheid van vele trouwe en, in verschillende sectoren, de terugkeer van vele exposanten: 3M, BERNER, BREMBO, CONTINENTAL, LACOUR, LIQUI-MOLY, MAGNETI MARELLI, SECTA AUTOSUR, SICAM met BEISSBARTH en WERTHER, TEXA....

Dezelfde trend is waarneembaar bij de bezoekers, met twee keer zoveel preregistraties als twee jaar geleden. Ter herinnering: EQUIP AUTO verwacht 100.000 professionele bezoekers te mogen verwelkomen uit de sector van het onderhoud van voertuigen en diensten voor mobiliteit.
EQUIP AUTO 2019, dat stevig geworteld is in de huidige belangrijke aftermarkettendensen, zal in paviljoen 2.2 ook een vijftigtal startende ondernemingen ontvangen.

"Vandaag repareren, morgen voorbereiden" is relevanter dan ooit!

Boek hier uw gratis badge met de code PGDEABEL

EQUIP AUTO: VANDAAG HERSTELLEN, MORGEN VOORBEREIDEN

Het belangrijkste evenement op het gebied van automotive aftersales en service voor alle voertuigen, EQUIP AUTO, vindt plaats van 15 tot 19 oktober 2019, op Paris Expo Porte de Versailles. In het kader van zijn rol als 360°-observatorium van de uitdagingen waar de sector voor staat, biedt de beurs een compleet aanbod dankzij de 1200 vertegenwoordigde exposanten en merken en de talrijke conferenties en evenementen. De beurs zal zich richten op de kernthema's van nieuwe motorisaties (waaronder elektrificatie, maar ook lpg, cng en E85) en hun impact op de aftersalessector; elektronisch onderhoud (geconnecteerde garage, herstelling van rijhulpsystemen); het bandenecosysteem. Opgemerkt moet worden dat ook dit jaar de aftersales service van vrachtwagens onder de aandacht zal worden gebracht (‘full service’-contracten, actieve ontvangst, preventief onderhoud). Deze elementen zullen worden belicht door middel van demonstraties op de exposantenstands of in speciale ruimtes. De beurs heeft ook een uitgebreid programma van conferenties en rondetafelgesprekken gepland die experts en gebruikers gedurende de hele week zullen mobiliseren.

EQUIP AUTO PARIJSOok andere thema's zoals smeermiddelen, was- of kringloopeconomie (hergebruik van onderdelen) zullen in dit verband aan bod komen. EQUIP AUTO positioneert zich ook als een echt dynamisch evenement ten dienste van jonge innovatieve bedrijven in de sector met een start-upruimte voor de derde editie. Ontdek de pareltjes van morgen, de Franse en buitenlandse start-ups die een revolutie in de sector van het onderhoud van voertuigen teweegbrengen. EQUIP AUTO behoudt natuurlijk haar belangrijkste evenementen, zoals de Grands Prix Internationaux de l’Innovation Automobile, die worden georganiseerd rond 7 categorieën, die elk een gouden trofee krijgen van een jury van 48 journalisten uit 10 landen. Een specifiek visiteparcours zal u de genomineerde innovaties laten ontdekken.

 Vraag uw gratis bezoekersbadge aan

EQUIP AUTO PARIJS (15-19 oktober 2019)

Dé internationale vakbeurs voor aftersales en diensten voor mobiliteit. 

3 strategische prioriteiten

EQUIPAUTO PARIJS• Het traditionele ecosysteem van de naverkoop van auto's;
• Digitalisering van de automobieldiensten;
• De nieuwe praktijken van aftersales professionals. 
Ook zal er een volledige ruimte aan de toekomst van transport en mobiliteit gewijd worden. Het programma zal aldus een coherent geheel vormen, gaande van originele uitrusting tot naverkoop, en zal nieuwe mogelijkheden bieden voor de ontwikkeling en verspreiding van alle projecten die betrekking hebben op de mobiliteitsketen. 
Het onderhoud en de herstelling van industriële voertuigen of zware voertuigen zal speciaal in de schijnwerpers worden gezet in 2019.
Meer info

De aftersales markt voor industiële voertuigen en zware voertuigen

TWEEDEHANDSRUIMTE Tweedehandsruimte 

Voor de 3de keer op EQUIP AUTO zal de Tweedehandsruimte de belangrijkste vakgebieden voor tweedehands wagens groeperen in hal 1 : bevoorraders, logistiek, verzekeraars, data providers, digitale bedrijven, recruterings solutions, franchises in volle ontwikkeling … Meer info

EQUIP AUTO CLASSIC Equip Auto Classic 

Van 15 tot 19 oktober zullen bezoekers en exposanten,  gepassionneerd door klassieke wagens en het commerciële, diversificatiepotentieel van deze markt, elkaar opnieuw kunnen ontmoeten tijdens de 5 beursdagen op de sectorruimte EQUIP AUTO CLASSIC in hal 3.
Meer info

Uw gratis badge

Uw gratis badge met de code : PGDEABEL 

Plan

Beurzen

EQUIP AUTO

EQUIP AUTO

IMMEUBLE LE WILSON AVENUE DU GÉNÉRAL 70
92058 PARIS LA DEFENSE CEDEX
+33149096025
-