naar top
Menu
Logo Print

MPM INTERNATIONAL OIL COMPANYUW VOORDEEL MET MPM INTERNATIONAL OIL COMPANY IN BELGIË

Meer dan 50 advies- en verkooppunten aangesloten bij MPM netwerk

MPM is al langere tijd in België actief. Vooral de laatste jaren raken de autobedrijven in België ook steeds meer overtuigd van de grote voordelen, die dat bedrijf met haar grossier biedt. MPM groeit dan ook gestaag, zowel in België als in de andere 50 landen waar het actief is. Het netwerk van MPM grossiers in België is inmiddels zo fijnmazig dat elk autobedrijf via zijn grossier op het gewenste moment van de dag kan beschikken over het juiste, originele OEM gespecificeerde product. In België zijn nu meer dan 50 advies- en verkooppunten aangesloten bij het MPM netwerk.

MPM BIEDT U ALS PROFESSIONAL MET UW GROSSIER DIRECT VOORDEEL!

MPM is een wereldwijd actief bedrijf en in Nederland absolute marktleider in de aftermarket. In landen als Zweden en Noorwegen (altijd sterke voorkeur voor topkwaliteit!), Ierland en Engeland is het bedrijf al jaren sterk vertegenwoordigd. Maar het groeit inmiddels ook sterk in Frankrijk, Duitsland en bijvoorbeeld China en Rusland. Steeds meer autobedrijven snappen de voordelen van het gebruik van MPM en maken hier graag gebruik van. MPM biedt een dekking voor het autobedrijf van ruim 99%. In onze database voor olie- en vloeistoffenadvies (zie www.mpmoil.be) zijn meer dan 1,5 miljoen originele componenten gekoppeld . Deze gratis service is uniek in de wereld. MPM biedt u het meest complete assortiment van meer dan 350 verschillende producten. Producten, die u niet op voorraad hoeft te nemen, maar wel in het moderne professionele autobedrijf nodig heeft. Deze producten worden door uw grossier meerdere keren per dag met de routes geleverd. MPM biedt u samen met uw grossier de gratis mogelijkheid om deel te nemen aan diverse voordeelprogramma's, relevante informatie en kennis, geweldige merchandise en deelname aan het gratis programma 'MPM Oliespecialist'.

MPM EN MODERNE AUTOTECHNIEK

Autofabrikanten zijn voortdurend op zoek naar technologische innovaties om de prestaties van motoren te verbeteren. Denk hierbij aan energie- en milieubesparende innovaties, en tegelijk betere prestaties van de motoren. MPM is uiteraard zeer bekwaam en bekend met deze vele snelle technologische ontwikkelingen zoals cilinderuitschakeling, cilinderwandcoating, variabele kleptiming-technieken,

start-stopsystemen, GPF, etc. De toepassing door de autofabrikanten van deze zeer hoogwaardige technologische innovaties komt ook tot uiting in de door de autofabrikant vereiste nieuwe specificaties voor oliën en vloeistoffen. Tegenwoordig zijn meer dan 80 verschillende oliën en vloeistoffen door de autofabrikanten dwingend voorgeschreven. In 1995 waren dat er nauwelijks 10. MPM biedt u voor deze toegenomen complexiteit in het gebruik van oliën en vloeistoffen samen met uw grossier eenvoudig, met gemak, efficiënt en slagvaardig de juiste oplossing. MPM levert u de oliën en vloeistoffen, die volledig voldoen aan de originele specificaties van de autofabrikant. MPM is ISO 9001 gecertificeerd en officieel lid bij ATIEL (ACEA) als kwaliteit leverancier van oliën en vloeistoffen.

VAN 1 LITER - TOT GROOTVERPAKKING

Al deze ontwikkelingen zorgen voor een veelheid aan verschillende producten binnen de automotive sector, want elke autofabrikant stelt zijn eigen eisen. MPM speelt daar totaal op in door alle benodigde producten te kunnen leveren. De kracht van MPM is de voortdurende beschikbaarheid en vernieuwing van originele producten. Dankzij het partnerschap met haar grossiers zijn deze oliën en vloeistoffen voor alle autobedrijven voortdurend en gemakkelijk beschikbaar in verschillende volumes; vanaf 1 liter tot en met rechtstreekse bulkleveringen. Dit aangevuld met de online digitale catalogus en productadvisering en een persoonlijk technisch advies voor de garagist, leidt tot optimale service en ondersteuning voor elk garagebedrijf. De professionele garagist kan hierdoor zijn klanten voorzien van een absoluut veilige, topkwaliteit en altijd beschikbare oplossing en service.

 

Logo MPM INTERNATIONAL OIL COMPANY

M.P.M. INTERNATIONAL

M.P.M. INTERNATIONAL

CYCLOTRONWEG 1
2629 HN DELFT
+31152514030
-