naar top
Menu
Logo Print

Zorgvuldigheid verreist bij aanbrengen van aanduidingen op PBM

Een professioneel imago met de borduur- en labelservice van MEWA
magazine

De eerste indruk telt, zowel in de industrie als in de ambachtelijke sector. Voor een professionele omgang met elkaar en een goed bedrijfsimago is niet enkel een correcte, uniforme werkkledij essentieel, maar ook de aanduidingen (zoals het bedrijfslogo en naamlabels) daarop. Uniforme aanduidingen op werkkledij vergroten de herkenbaarheid van het bedrijf en bevorderen het wij-gevoel van de werknemers.
Men moet echter bijzonder zorgvuldig te werk gaan wanneer er aanduidingen worden aangebracht op beschermende kleding (PBM). Emblemen moeten qua vorm, materiaal, grootte en positie aangepast zijn aan de PBM. Ook het materiaal van de emblemen moet aan alle vereisten voldoen. Bijvoorbeeld, brandbare elementen of draden die bij de minste hitte smelten zijn ongeschikt voor kledij die moet beschermen tegen hitte en vlammen.
Om zeker te zijn dat de beschermende functie ondanks de aanduidingen gegarandeerd blijft, is het aan te bevelen om logo’s of borduursels te laten aanbrengen door een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in werkkledij. MEWA biedt in het kader van zijn textieldiensten een dergelijke professionele borduur- en logodienst aan. Daarmee ondersteunt de leidende textieldienstverlener bedrijven bij het creëren van een uniform imago en biedt het alle textiel- en logodiensten centraal aan.

MEWA

MEWA

+3264230700
+3215451590