naar top
Menu
Logo Print

BPI GROUP ZET VOL IN OP REMY

DENK VOORUIT - DENK REMY

Ondertussen is het bijna drie jaar geleden dat het Amerikaanse durfkapitaalfonds Torque Capital, de eigenaar van Brake Parts Inc (BPI), de Europese aftermarketactiviteiten van Remy overnam. In de tussentijd werd er op de achtergrond gewerkt aan een organisatiestructuur die aangepast is aan de snel veranderende aftermarket. Nu de organisatie er staat, trekt BPI vol de kaart van Remy. Nadat twee jaar geleden het merk een make-over onderging met onder meer nieuwe verpakkingen en een duidelijk onderscheid tussen Remy Gold, Remy Remanufactured en Remy Smart, zijn nu de andere productgroepen aan de beurt.

Remy

EEN AANBOD VOOR IEDER MARKTSEGMENT

Remy GoldRemy gold

Remy Gold staat voor het beste product dat op de markt beschikbaar is, en is veelal bestemd voor nieuwere voertuigen en gemaakt met de recentste technologie. Remy Gold producten zijn beschikbaar als starters, alternators, remschijven en remblokken. Deze producten hebben dezelfde kwaliteit als een nieuw OE-onderdeel, zo is er maar liefst vijf jaar garantie op Remy Gold starters en alternators voor personenwagens.

Remy remanufactured

Remy Remanufactured biedt een uitgebreid portfolio gereviseerde starters, alternators, remklauwen, stuurhuizen, stuurpompen en elektrische stuurkolommen. Het Remy revisieproces is een gestandaardiseerd industrieel en volledig gedocumenteerd proces. Dit bestaat uit het verzamelen van de oude OE-onderdelen, demontage, schoonmaken, vervangen van de defecte onderdelen, preventief vervangen van een aantal belangrijke componenten, montage van de verschillende onderdelen en ten slotte het testen van iedere geassembleerde unit. Dit alles betekent dat het Remy revisieproces in niets te vergelijken valt met veelgehoorde termen als reparatie, hergebruik of recyclage. Op dit soort onderdelen krijgt u vaak niet eens garantie. Omdat Remy het anders en beter doet, wordt er maar liefst 36 maanden garantie op de Remy Remanufactured starters en alternators voor personenwagens en lichte bedrijfsvoertuigen gegeven.

Remy smartRemy Remanufactured

Remy Smart is het beste product voor de beste prijs in het segment voor de prijsbewuste klant. Prijsbewust is zeker geen synoniem voor een lager kwaliteitsniveau, maar wel een oplossing voor eigenaars van een ouder voertuig waarbij het weinig zin heeft om een defect onderdeel te vervangen door een nieuw onderdeel met een levensduur dat de te verwachten levensduur van het voertuig overstijgt.
Remy Smart onderdelen zijn verkrijgbaar als starters, alternators, remklauwen en remschijven. Op korte termijn komen er ook Smart stuurpompen en remblokken. Omdat de gemiddelde levensduur van het wagenpark toeneemt, stijgt ook de vraag naar vervangingsonderdelen. Remy Smart onderdelen zijn uitermate betrouwbaar, functioneren op dezelfde manier en passen precies zoals het originele onderdeel. Remy Smart producten zijn door Remy gevalideerd, getest en vrijgegeven, daarom hebben ze ook tot 24 maanden garantie.

KENNIS VAN EEN SPECIALIST

Dankzij de technologische ondersteuning van BPI is Remy erin geslaagd om op minder dan twee jaar tijd een volledig gamma Gold remschijven en remblokken te ontwikkelen en een range van Smart remschijven en remklauwen te lanceren die waarschijnlijk de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt in de Europese aftermarket. Daarnaast blijft Remy uiteraard de specialist in starters en alternators voor personenwagens, vrachtwagens, bussen en industrie.

REMY

REMY

SCHALIEHOEVESTRAAT 10
2220 HEIST OP DEN BERG
+3215257550
+3215257555