naar top
Menu
Logo Print

GARAGE DE KIMPE VOL LOF OVER SNAP-ON TOOLS

“Service en kwaliteit van Snap-On Tools zijn uitstekend"

Garage De Kimpe Snap-onGaragehouder Marc De Kimpe zweert bij het gebruik van Snap-on materiaal. Marc De Kimpe timmerde de afgelopen dertig jaar aan zijn weg als garagehouder en heeft over de jaren altijd gebruikgemaakt van de diensten van Snap-on.
“Vertegenwoordigers komen langs met een rijdende showroom waarin we als garagehouder het materiaal kunnen bezichtigen, testen en aankopen", vertelt hij. “De service is uitmuntend en de kwaliteit is subliem. Werken met dit materiaal werkt voor mijn technici als motivator."

GARAGE DE KIMPE

Marc De Kimpe heeft zijn roots in de landbouwwereld, waar hij snel de passie voor techniek te pakken kreeg. Op vijfentwintigjarige leeftijd schreef Marc De Kimpe D'Ieteren aan voor een Volkswagenconcessie. Na lange tijd onderhandelen verwierf hij in 1989 zijn concessie voor de garage in Oudegem, en zo ging de bal aan het rollen.

Delokalisatie

Garage De Kimpe Snap-on

Naarmate de tijd vorderde, barstte de garage van Marc De Kimpe, ondanks de zware concurrentie in de streek, uit zijn voegen. Een delokalisatie begon zich bij de eeuwwisselop te dringen. “In 2004 was de overname van de garage in Ninove een feit. De garage moest van nul worden heropgebouwd. Dertien jaar na de overname opereert Garage De Kimpe opnieuw op een goed marktaandeel. De garage werd in 2015 uitgebreid en is ondertussen een modelgarage voor Volkswagen geworden", vertelt Marc De Kimpe.

Familiebedrijf

Niet alleen Marc De Kimpe houdt de zaak draaiende, ook de vrouw en zoon van Marc De Kimpe zijn bij de garage betrokken. “Mijn zoon Jonas focust zich op de verkoop, terwijl mijn vrouw de balie voor haar rekening neemt. Ik ben in dat alles de centrale figuur. Alles blijft bij ons onder één dak, we vormen een uitstekend team."

DEGELIJKHEID VAN SNAP-ON

Garage De Kimpe Snap-onDoor de liefde voor de stiel wenst Marc De Kimpe dat er met degelijk materiaal gewerkt wordt. “Als u de lat hoog legt, dan moet ook het materiaal waarmee wordt gewerkt van hoge kwaliteit zijn. Daarom kiezen wij steevast voor Snap-on. Materiaal dat correct en aangenaam werkt, is voor onze technici een motivator. Mijn mensen hebben zin om met het materiaal van Snap-on aan de slag te gaan", zegt Marc De Kimpe. “De betrouwbaarheid van Snap-on wordt niet enkel in dagelijkse werkzaamheden op de proef gesteld, we zijn in het weekend ook actief als Team De Kimpe in de wereld van de autosport onder de naam DK-Racing."

Service

Snap-on heeft als grote voordeel dat degaragehouder à la carte kan kiezen. Ludwig Vernackt, de zelfstandige vertegenwoordiger van Snap-on, heeft een vrachtwagen vol materiaal waarin garagehouders het materiaal kunnen bekijken of testen. “Ludwig Vernackt heeft voor elk van onze technici een gereedschapswagen samengesteld, waardoor de medewerkers productief kunnen werken, en ook alle gereedschappen renderen. Snap-on is in het gereedschap wat Audi, BMW of Volkswagen in de autowereld zijn: absolute topkwaliteit."

SNAP-ON

SNAP-ON

DE TROMPET 2100
1967 DC HEEMSKERK
+31251209715
-