naar top
Menu
Logo Print

CAR WASH SHOW EUROPE KLAAR VOOR TWEEDE EDITIE

De carwashfamilie heeft eindelijk haar eigen thuis

Car Wash Show Europe, het eerste en enige evenement in Europa dat zich uitsluitend richt op de autowasindustrie en diens ondernemers vindt, na een succesvolle eerste editie, opnieuw plaats in het Amsterdam Rai Exhibition Centre van 25 tot 27 september.


GESLAAGDE EERSTE EDITIE

De vorige en allereerste editie van Car Wash Show Europe was een succes voor exposant en bezoeker. Via een tevredenheidsonderzoek van de International Carwash Association werd het evenement in 2015 door beide partijen beoordeeld. Uit de resultaten bleek dat de vakbeurs goed georganiseerd was en dat beide partijen waardevolle connecties en ook informatie opdeden. Op basis van de inzichten en getuigenissen van bezoekers en exposanten brengt de International Carwash Association dit jaar dezelfde succesformule met enkele aanpassingen.


VERWACHTINGEN

Een van de meest opvallende veranderingen dankzij het succes van de vorige editie is het feit dat Car Wash Show Europe de oppervlakte van de beursvloer uit 2015 al heeft overschreden. Dit jaar is de beursvloer naar verwachting maar liefst 30% groter, vergeleken met de vorige editie. Dankzij deze verandering is de beurs nu in staat om dit jaar meer dan 3.000 bezoekers en 100 exposanten uit de hele wereld, volledig toegespitst op de autowasindustrie, te ontvangen.


HET INNOVATIECENTRUM

Dit jaar zal Car Wash Show Europe het Innovatiecentrum presenteren, een plaats waar experts in de carwash samenkomen om de moderne technologie en producten van de industrie te laten zien. Het Innovatiecentrum is een gedeelde ruimte op de vakbeursvloer, waar exposanten hun meest baanbrekende producten kunnen presenteren.

Op basis van de stemmen van bezoekers wordt het meest innovatieve product toegekend aan de Car Wash Show Europe Innovation Award. De bezoekers van het centrum hebben de gelegenheid om de laatste ontwikkelingen te zien, te reageren op waar de industrie heen gaat, en een blik op de toekomst te krijgen. Car Wash Show Europe verwelkomt alle nominaties voor de producten die in het Innovatiecentrum worden tentoongesteld. Vanuit de ontvangen nominaties selecteert de show de meest innovatieve concepten of producten die gepresenteerd zullen worden.


CAR WASH SHOW TOURS

Op zondag 24 september zijn bezoekers die in het bezit zijn van een apart toegangsbewijs, in de mogelijkheid om een aantal toonaangevende autowasbedrijven in Nederland te bezoeken. Op die manier zijn bezoekers in staat om nieuwe ideeën in actie te zien, vragen aan de eigenaars in kwestie te stellen en om te netwerken met medebezoekers tijdens de trip.


UITREIKING AWARDS

Best Booth Award

Dit jaar introduceert Car Wash Show Europe de Best Booth Award. Alle autowasprofessionals worden uitgenodigd om tijdens de show te stemmen voor de beste stand. De winnaar wordt aangekondigd tijdens de laatste dag van de show.


Car
Wash Hall of Fame Award

Deze award wordt sinds 1962 uitgereikt tijdens The Car Wash Show. Sinds de start in 2015 wordt deze award om de twee jaar ook uitgereikt tijdens Car Wash Show Europe. De award erkent die autowasprofessionals, -operatoren en -aanbieders die een impact gehad hebben op de autowasindustrie.


EUROPESE STUDIE

Op de beurs wordt de eerste pan-Europese studie over de tevredenheid van klanten in de autowasindustrie gepresenteerd. Op dinsdag 26 september worden de resultaten voor alle bezoekers bekendgemaakt.

PROGRAMMA CAR WASH SHOW EUROPE 2017


Zondag 24 SEPTEMBER (10-17u)
13-18 u.: carwash tours, met de bus rond Amsterdam (optionele activiteit)

Maandag 25 SEPTEMBER (10-17u)
Na 17 u.: welkomstfeest en presentatie Car Wash Hall Of Fame

Dinsdag 26 SEPTEMBER (10-17u)
Presentatie resultaten eerste Europese Car Wash Customer Survey

Woensdag 27 september (10-14u)

Car Wash Associations Global Summit Meeting
13-17 u.: culinaire tour door Amsterdam met een persoonlijke gids (optionele activiteit)

CAR WASH SHOW EUROPE

CAR WASH SHOW EUROPE

+31205709600
-