naar top
Menu
Logo Print

R-M gaat op zoek naar meest getalenteerde autospuiters

De 13e internationale R-M Best Painter Contest heeft deelnemers van over de hele wereld
magazine

R-M, het premiummerk van BASF voor autoreparatielakken, gaat op zoek naar de meest getalenteerde autospuiters in de branche. Aan de 13e internationale R-M Best Painter Contest nemen landen deel uit Europa, Afrika, Azië en Noord-Amerika. Voor het eerst doen ook China en Marokko mee aan de wedstrijd. Het hoofdthema luidt 'Digitale competenties en milieuvriendelijke oplossingen stimuleren', waarbij de aspecten van snelle processen en digitale oplossingen worden gecombineerd met het concept duurzaamheid. De nationale finales in de deelnemende landen, waaronder België, worden in juni 2020 afgerond. De internationale finale zal eind september 2020 plaatsvinden in het R-M Refinish Competence Center in Clermont de l’Oise, net buiten Parijs. 
Zestien finalisten van over de hele wereld komen dan bijeen om een staaltje van hun beste kunnen te laten zien op het gebied van autolakreparatie, gebruikmakend van het watergedragen premiumlaksysteem ONYX HD. 
Al sinds 1999 organiseert R-M de Best Painter Contest. De bedoeling is het vak van autospuiter te promoten en de meest getalenteerde spuiters in de schijnwerpers te zetten. De internationale R-M Best Painter Contest 2020 staat in het teken van digitale competenties en snelle, milieuvriendelijke oplossingen, bijvoorbeeld bij digitale kleurmeting, maar ook bij het gebruik van innovatieve, efficiënte processen zoals de toepassing van uv-technologie bij cosmetische reparaties. Veiligheid en duurzaamheid zijn minstens zo belangrijk, en ook het creëren van bewustwording als het gaat om het actief bijdragen aan de terugdringing van CO2-uitstoot met milieuvriendelijke oplossingen, waaronder het watergedragen laksysteem R-M ONYX HD. Ook de e’Sense-oplossingen van R-M dragen hieraan bij, aangezien deze zijn gebaseerd op het gebruik van biomassa gebalanceerde grondstoffen.

R-M CAR PAINTS

COATINGS DIVISION OF BASF

RIJKSWEG 14
2880 BORNEM
+3280020018
+3223732793
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Welkom bij R-M Autolakken
A BRAND OF
BASF
The Chemical Company
 
R-M Autolakken is hét topmerk op de markt voor autoreparatielakken. Het bieden van doeltreffende oplossingen is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van de R-M-filosofie. R-M staat – met het beste team in de sector – voor de hoogste kwaliteitsnormen, dynamiek en betrokkenheid bij het resultaat van de klant.
 

  •   

Producten & Diensten