naar top
Menu
Logo Print

Versterkt partnerschap tussen Belub en L’Universelle

Shell Lubricants en Hyundai Motor Co. kondigen verlenging overeenkomst aan
magazine

Shell Lubricants en Hyundai Motor Co. kondigen met genoegen de verlenging van hun overeenkomst aan waarin Shell wereldwijd als voorkeursleverancier van motorolie voor Hyundai-voertuigen wordt aanbevolen. In de komende vijf jaar zullen de motoroliën van het merk Shell worden aanbevolen in de Hyundai-werkplaatsen en beschikbaar worden gesteld aan klanten in meer dan 70 landen. De hernieuwing van dit partnerschap op internationaal niveau betekent ook een belangrijke opportuniteit voor partners en automobilisten in België.
Belub, de officiële en enige distributeur van Shell Lubricants producten in Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg, is zeer verheugd over de hernieuwing van deze overeenkomst: "Dankzij dit internationale partnerschap strekt de expertise die wij vanuit ons hoofdkantoor in Luik ontwikkelen en de kwaliteit van de producten en diensten die wij onze klanten namens Shell aanbieden, zich uit over heel Wallonië en Luxemburg. Deze overeenkomst toont aan dat we een concurrerend aanbod hebben dat een positieve invloed kan hebben op de prestaties van voertuigen en het milieu. Het nieuwe Shell Helix-assortiment motoroliën is daar een perfect voorbeeld van", zegt Olivier Leclercq, administrateur, verantwoordelijk voor de afdeling Sales & Marketing van Belub.
Hetzelfde geldt voor de L'Universelle-dealer. Pascal Giaccone, managing director, legt uit: "Onze dagelijkse prioriteit is het bieden van de beste kwaliteit en prestaties aan onze klanten. Daarom zijn we voortdurend op zoek naar de meest geavanceerde producten en technologieën op de markt en werken we al meer dan 10 jaar samen met Shell en Hyundai Motor. Bovendien is het duidelijk dat deze internationale samenwerking op lange termijn onze lokale relatie met Belub verder zal versterken."

SHELL

SHELL

KANTERSTEEN 47
1000 BRUSSEL
+3225089111
-
www.shell.be