naar top
Menu
Logo Print

LKQ Belgium versterkt zijn netwerk met de overname van Autoparts Dezutter

Continuïteit op langere termijn verzekerd
magazine

LKQ Belgium heeft met de aandeelhouders van Autoparts Dezutter overeenstemming bereikt over de overname van het bedrijf met vestigingen in Ichtegem en Diksmuide. Autoparts Dezutter werd in 1984 opgericht door Jos Dezutter en heeft in de afgelopen 35 jaar een belangrijke positie weten te verwerven in de provincie West-Vlaanderen. Sinds 2012 staat het bedrijf onder leiding van Benoit Dezutter, zoon van oprichter Jos.
Benoit Dezutter: “De verkoop van onze bedrijven aan LKQ Belgium is het logisch gevolg van de consolidatiegolf die in heel Europa aan de gang is. Door te kiezen voor LKQ verzekeren we de continuïteit op langere termijn. Samen met LKQ kunnen we nog efficiënter werken, ons aanbod vergroten en onze service verder verbeteren. Onze klanten zullen daar alleen maar van profiteren.”
Maurice Buijzen, managing director van LKQ Belgium: “Dezutter is met vestigingen in Ichtegem en Diksmuide een mooie aanvulling van ons eigen netwerk in een regio waar we nog niet sterk waren vertegenwoordigd. De manier waarop het team van Dezutter succesvol is in de markt komt goed overeen met de visie en waarden die we uitdragen binnen LKQ Belgium. Samen met Benoit en het team van Dezutter gaan we ervoor zorgen dat het de klanten van Dezutter aan niets gaat ontbreken en ze zich snel thuis zullen voelen binnen LKQ Belgium.”

LKQ BELGIUM

LKQ BELGIUM

HAVENDOKLAAN 14
1800 VILVOORDE
+3222558450
-