naar top
Menu
Logo Print

DE ULTIEME VEELZIJDIGHEID
VAN MILWAUKEE TOOLS EN ACCESSOIRES

Steeds de beste oplossing voor uw klus

Denkt u aan Milwaukee, dan denkt u aan kwalitatief hoogwaardig (accu)gereedschap en een merk dat continu werkt aan innovatie. Door deze constante innovatie lanceert Milwaukee een brede reeks aan Automotive tools. Van precisiewerk tot echte krachtpatsers voor de zware klus.

Milwaukee Tools

ONGEËVENAARDE KRACHT

Wellicht kent u het filmpje van onze slagmoersleutel op YouTube. Een raceteam voert een bandenwissel uit met een Milwaukee slagmoersleutel op accu en bij het vastdraaien van de bouten slaat de auto om. Op een speelse manier wordt hier duidelijk de ongeëvenaarde kracht van ons accugereedschap getoond aan de buitenwereld. De kracht en veelzijdigheid van onze reeks slagmoersleutels op accu is enorm.

VOOR IEDERE GEBRUIKER WAT WILS

Milwaukee heeft een brede reeks aan tools op het 12 volt platform (één accu toepasbaar op meer dan 75 tools) en het 18 volt platform (één accu toepasbaar op meer dan 145 tools). Voor toepassingen waarbij veel kracht nodig is, biedt het 18 volt platform de perfecte uitkomst. Voor toepassingen in kleine ruimtes of waarbij meer precisie nodig is, is het 12 volt platform uitermate geschikt. Met een brede reeks aan onder andere slagmoersleutels, boormachines, slagschroevendraaiers, haakse slijpers en tools gespecialiseerd per vakgebied is er voor iedere gebruiker wat wils.

Milwaukee ToolsSTEEDS DE BESTE OPLOSSING
VOOR UW KLUS

Zoals eerder geschreven staat Milwaukee voor innovatie. De technologie verandert enorm snel, zo ook in de auto-industrie. Door het constant aanpassen en regelmatig herontwerpen van tools en accessoires in overleg met onze eindgebruikers, komt Milwaukee altijd met de beste oplossing voor uw klus. Milwaukee stopt nooit met innoveren, stopt nooit met het zoeken naar nieuwe manieren om het werk aan te passen, te verbeteren en eenvoudiger voor de gebruiker te maken. We streven naar het verbeteren van de levensduur van Milwaukee tools en accessoires, maar ook naar het geven van meer vermogen aan accu's en machines voor optimale prestaties en de beste resultaten op de werkplek. Naast een enorme reeks accugereedschap, bestemd voor de Automotive sector, biedt Milwaukee ook een veelzijdige en brede reeks aan (accu)verlichting, accessoires en handgereedschap, zoals doppensets, tangen, speciale schuurschijven en zaagbladen.

NIEUWE TOOLS

Naast een compacte bandenpomp (tot 8,27 bar) en een 12 volt soldeerbout op accu zijn er het afgelopen jaar nog twee tools gelanceerd die enorm geschikt zijn voor gebruik binnen de Automotive sector.

Slagmoersleutel met 339 nm

Een ½ aansluiting slagmoersleutel met een koppel van maar liefst 339 Nm is één van de nieuwste tools die uitermate geschikt zijn voor gebruik binnen de Automotive sector. Door het compacte formaat heb je te allen tijde prima toegang tot nauwe ruimtes en deze machine meet slechts 125 mm in lengte. Met 4 snelheidsinstellingen op de machine heb je bijna altijd een juiste stand beschikbaar voor uw klus. Stand 1 tot 3 zijn standen met een vast aantal omwentelingen per minuut en stand 4 bevat een automatische uitschakelingsmodus. Deze stand vóórkomt het óverdraaien van bevestigingsmiddelen.

M12 uhl motorkapverlichtingMotorkapverlichting Milwaukee

De andere nieuwe ontwikkeling op het gebied van verlichting voor de Automotive is de M12 UHL motorkapverlichting. Met de speciale Milwaukee TRUEVIEW technologie, een schok- en chemisch bestendige polycarbonaatlens en twee lichtstanden (1.350 en 600 lumen) is dit de ideale verlichting om te gebruiken tijdens een klus onder de motorkap. Met een 4,0 Ah accu heeft de lamp een werkduur van 4 uur op de hoge stand en ruim 8 uur op de lage stand. De rubberen klauwen aan de zijkanten zorgen voor optimale grip en beschermen de motorkap tegen beschadigingen. Deze M12 UHL is verlengbaar van 119 cm tot en met 196 cm.

MILWAUKEE

MILWAUKEE ELECTRIC POWERTOOLS

KEIZER KARELLAAN 584
1082 SINT-AGATHA-BERCHEM
+3223578140
+3223578149