naar top
Menu
Logo Print

EURO REPAR CAR SERVICE
VIERDE DEALERNETWERK VAN PSA

Een nieuw multimerken garageconcept

Met Euro Repar Car Service heeft de PSA groep nu ook een multimerken garageconcept in de portefeuille. Euro Repar Car Service wordt naast Peugeot, Citroën en DS het vierde dealernetwerk van PSA. Dit concept richt zich tot de garages die niet of niet meer verbonden zijn aan een officiële merkengarage, of garages die een goedkoop alternatief zoeken.

DRIE PIJLERS

Wisselstukken

Naast het aanleveren van originele PSA onderdelen biedt Euro Repar ook onderdelen van andere merken aan en IAM onderdelen. De PSA wisselstukkenverdeler wordt een verkooppunt waar iedere garage terechtkan voor de aankoop van onderdelen van Bosch, Valeo, SKF, Delphi en ga zo maar door. De wisselstukken zijn twee keer per dag leverbaar.


Technische documentatie

De Euro Repar Car Service garages krijgen toegang tot de technische documentatie van alle merken. Elektrische schema's, werkmethodes en onderhoudsplannen. Een sterke troef voor alle onafhankelijke dealers.

Diagnose

Een verkooppunt moet in het bezit zijn van een multimerken diagnosetoestel, waardoor iedere klant geholpen kan worden. PSA biedt zo'n toestel aan, maar de garagehouder is vrij om zelf zijn diagnosetoestel ergens anders aan te kopen of het oude te behouden.

POTENTIELE KANDIDATEN

Niet alle garages voldoen aan de vereisten. Zo moeten PSA dealers die de activiteiten van Euro Repar Car Service erbij nemen, een aparte ingang en receptie hebben. Voor dealers die willen stoppen met de PSA activiteiten, of onafhankelijke dealers kan de garage gewoon hervormd worden naar een Euro Repar Car Service.

Een productieve medewerker, DSM, multimerken diagnosetoestel en het nodige materiaal om een wagen correct te herstellen zijn voldoende om aan de slag te gaan. De garage tekent een contract met de importeur van PSA, waardoor hij deel uitmaakt van de groep PSA, maar de garagist blijft volledig baas in eigen huis.

TROEVEN

Voor iedereen beschikbaar

Iedereen kan zich aansluiten bij het concept. PSA garages die de activiteit erbij nemen, garages die de PSA activiteiten stopzetten omdat de normen en eisen iets te zwaar worden, of het is een nieuwe stap voor onafhankelijke garages.

Technische ondersteuning

Elk lid maakt gebruik van de websiteeurorepar.be, waar iedereen een miniwebsite heeft. Zo kunnen klanten online reservaties maken en de openingsuren terugvinden. Naast een website kan er ook gebruikgemaakt worden van comfortabele werkkledij en de algemene steun van PSA.

Commerciële ondersteuning

Er wordt een gratis opstartpakket aangeboden met de identificatie van een wereldspeler en een PVP communicatiekit. Dat bevat onder andere spandoeken, affiches, folders ... De garage krijgt bijstand van commerciële medewerkers en een team dat zich bezighoudt met de merkbehoeften zoals de marketing en producten.

Prijs

De prijs voor al deze diensten bedraagt slechts 1.788 euro per jaar of 149 euro per maand.

EURO REPAR

EURO REPAR

AVENUE DE FINLANDE 8
1420 BRAINE-L'ALLEUD
+3223884235
+3223884407