naar top
Menu
Logo Print

Bosch Car Service wordt partner van SereniMax

SereniMax verzekert de aankoop en verkoop van tweedehandswagens
magazine

Bosch Car Service in België wordt partner van SereniMax, dat een reeks diensten introduceert om de aan- en verkoop van tweedehandswagens tussen particulieren in alle vertrouwen te laten verlopen. Bosch Car Service voert voor de aankoop een grondige diagnose uit zodat de koper er zeker van kan zijn dat de auto geen verborgen technische gebreken heeft."Jammer genoeg gebeuren bij de verkoop van tweedehandswagens tussen particulieren nog steeds onregelmatigheden. SereniMax wil een duurzame oplossing aanbieden aan zowel kopers als verkopers en de risico’s bij elke stap van de transactie zo veel mogelijk beperken. Het SereniMax-platform is een wereldprimeur op de markt van tweedehandswagens ”zegt Alex Gaschard, oprichter van SereniMax. "Met Bosch Car Service voeren we een grondige diagnose uit van de auto die verkocht wordt. Als onafhankelijk netwerk hebben we het voordeel dat onze garages een brede kennis hebben van alle merken en dat ze de vereiste instrumenten in hun werkplaats hebben,” vult Jean-Pierre Van Damme, Sales Belgium Bosch Car Service aan.

Het SereniMax-platform verzekert de aankoop en verkoop van tweedehandswagens via volgende stappen:
•Een strikte controle van de identiteit en het rijbewijs van de koper, alsook de gegevens op het inschrijvingsbewijs van het voertuig;
• Verzekering tijdens de proefrit;
•Volledige diagnose van het voertuig. (De koper kan de wagen volledig laten nakijken bij een van de 120 Bosch Car Service garages in België);
•Garantie tegen mechanische defecten van 12 tot 24 maanden;
•Beveiligde betaling waarbij de financiële transactie verloopt via een beveiligde betaalapp, gekoppeld aan een geblokkeerde rekening.

Via www.SereniMax.com kan men zich registreren en een afspraak maken voor een diagnose in een Bosch Car Service garage naar keuze.