naar top
Menu
Logo Print

API versterkt zijn netwerk en opent nieuwe verkooppunten

De vier geheimen van een nieuwe dynamiek
magazine

API opent maar liefst 5 nieuwe service-verkooppunten. Het netwerk blijft groeien en verenigt steeds meer garages onder één vlag. David Colantonio, Directeur Doyen Auto Belux: leg uit: “deze ontwikkelingen zijn voor een groot deel de verdienste geweest van onze API-leden zelf. Wij hebben een systeem geïmplementeerd dat veel meer uitnodigt om samen te werken, en zij werken actief mee aan de ontwikkeling en implementatie van innovaties die het succes uitmaken van het API-netwerk vandaag.”
• Geheim nr. 1: het nieuwe concept API Drive, evolutieve servicemodules die dicht aanleunen bij de realiteit van onze garages. De garages die aangesloten zijn bij API, profiteren van een uitgebreid gamma diensten, ontwikkeld voor en met hen. Vandaag krijgen ze vijf (training, hotline, tools, data en warrant partner) modules aangeboden, terwijl er nog andere in de pijplijn zitten.
•Geheim nr. 2: zeg niet langer groothandelaar in auto-onderdelen maar zeg onthaal- en servicecenter. De herziening van het concept van de API-centra was geen overbodige luxe. Ze weerspiegelt een nieuwe filosofie, gebaseerd op steeds meer service en efficiëntie.
•Geheim nr. 3: een concept van piekfijn verzorgde garages. Het garageconcept 1,2,3 AutoService profiteert meer dan ooit van wat API en Doyen te bieden hebben.
•Geheim nr. 4: een eigen merk dat elke concurrentie kan weerstaan. Requal is een eigen merk dat zich onderscheidt met enerzijds 20 lijnen kwalitatieve originele onderdelen, en anderzijds een aanbod van diensten en ondersteuning in de erkende “Requal”-garages.

DOYEN AUTO BELGIUM

DOYEN AUTO BELGIUM

+3225262211
+3225262200