naar top
Menu
Logo Print

PartsPoint Group introduceert twee nieuwe productlijnen

Approved Green
magazine

Turbo’s PartsPoint heeft haar assortiment onlangs uitgebreid met Approved Green turbo’s: een volledig programma van 450 individuele items waarmee 97,4% van het personenwagenpark en lichte bestelwagens in Nederland wordt afgedekt. Elke Approved Green turbo wordt gereviseerd met gebruik van originele onderdelen; de kwaliteit ligt op OE-niveau. Mocht er geen revisieturbo voorhanden zijn, dan levert Approved Green een fabrieksnieuwe turbo. PartsPoint geeft op elke Approved Green turbo 3 jaar garantie.
Via Tech360 wordt per 1 september a.s. het technische ondersteuningsprogramma ‘TurboPro’ aangeboden. Het betreft een ééndaagse praktijktraining voor monteurs die onbeperkte toegang biedt tot de Tech360 vraagbaak. Op deze manier wordt de monteur te allen tijde bijgestaan bij de montage van een Approved Green turbo en worden eventuele problemen samen opgelost.
Met de opname van het gerenommeerde merk AS-SL heeft PartsPoint het assortiment katalysatoren en roetfilters flink uitgebreid. Alle AS-SL katalysatoren en roetfilters zijn 100% gehomologeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Voor de roetfilters zal op korte termijn een technisch ondersteuningsprogramma worden geïntroduceerd.

PARTSPOINT BELGIE

PARTSPOINT BELGIE

+3232532537
+3232530113