naar top
Menu
Logo Print

Nieuwe workshops tijdens Automechanika

Registreer nu
magazine

Digitalisering en technologische ontwikkelingen stellen autowerkplaatsen dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Om op de hoogte te blijven, is regelmatige opleiding van essentieel belang. In samenwerking met vooraanstaande partners zal Automechanika een reeks praktijkworkshops organiseren om professionals in de automobiel- en bedrijfswagensector de expertise te bieden die zij nodig hebben. De 15 workshops vinden elke beursdag plaats en de meeste workshops vinden zowel in het Engels als in het Duits plaats. Naast diverse trainingen op het gebied van schadeherstel biedt het jubileumevenement voor het eerst ook workshops betreffend truck competence, classic cars, augmented reality en social media aan.
De voertuigen van vandaag de dag worden niet meer uitsluitend van één materiaal gemaakt. In plaats daarvan worden ze vaak geassembleerd uit verschillende componenten. In een reeks van drie uur durende workshops over schadeherstel overbrugt een panel van ervaren trainers de kloof tussen theorie en praktijk in elf verschillende disciplines.
Op 13 september vindt in het Portalhaus bovendien een discussie plaats over de onderwerpen die op dit moment op de reparatiemarkt spelen. Het neemt bezoekers mee in thema's die cruciaal zijn voor de auto-industrie en confronteert toonaangevende besluitvormers in de industrie met de dagelijkse uitdagingen waarmee werkplaatsen worden geconfronteerd. De discussie wordt aangevuld met de 'Schadenstrasse', waarin innovatieve concepten voor efficiënte voertuigreparaties van leveranciers van werkplaatsinrichtingen en schadeherstelspecialisten worden getoond.
Diverse elektronische assistenten zijn al wettelijk verplicht, andere zijn al geruime tijd als optionele extra's leverbaar. De nieuwe workshops pakken ook deze situatie aan met een goed overzicht van de afzonderlijke componenten. De training omvat een fabrikant-onafhankelijke introductie.
Registreer je hier voor bovenvermelde workshops.  

Beurzen

AUTOMECHANIKA

MESSE BENELUX BELGIE LUXEMBURG

+3228809588
+3228809586