naar top
Menu
Logo Print

TomTom Telematics wijzigt firmanaam

Pionier in telematicaoplossingen gaat verder als Webfleet Solutions
magazine

Sinds begin oktober opereert het bedrijf dat voorheen bekend stond als TomTom Telematics onder een nieuwe naam: Webfleet Solutions. Het productportfolio en de diensten waar TomTom Telematics om bekend stond, blijven evenwel behouden: WEBFLEET, NEXTFLEET, LINK-apparatuur en de verschillende PRO Driver Terminals.

“Met de WEBFLEET managementoplossing waren we pioniers wat betreft het inzetten van cloud- en internettechnologie voor het beheer van bedrijfswagenparken, om zo de productiviteit, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie op te drijven en de klanttevredenheid te verhogen", vertelt Thomas Schmidt, CEO en Managing Director van Webfleet Solutions.

“Vandaag de dag helpen we meer dan 50.000 klanten met voertuigen in 100 verschillende landen. Webfleet Solutions wil verder gaan dan het ‘gewoon’ leveren van een telematicaoplossing. Moedergroep Bridgestone biedt ons het perfecte platform om dat te realiseren, door ons te ondersteunen bij het uitbreiden van ons dienstenpakket. Met Webfleet Solutions aan boord managet Bridgestone EMEA nu 1,2 miljoen mobility en fleet management abonnementen.”

TOMTOM

TOMTOM

+31207575000
-