naar top
Menu
Logo Print

DQN DU QUESNE, FABRIKANT VAN BANDENWISSELAARS

"Eenvoudiger en doeltreffender" 

DQN maakt gebruiks- en onderhoudsvriendelijke, robuuste en krachtige machines voor de vakman. Al drie generaties lang speelt DQN in op de specifieke noden van de markt. De nieuwe Ergo-Line productlijn van Du Quesne is specifiek gericht op het verbeteren van de ergonomie rondom het (de)monteergebeuren.

DQN DU QUESNE

De veralgemening van Runflat- en laagprofielbanden is voor DQN sinds enkele jaren een kans om de moeilijkheden die deze banden bij de vakman veroorzaken eenvoudig en efficiënt op te lossen.

Pro-fit en opti-fit: het ideale duo

  • De Pro-Fit is een bandenwisselaar voor intensief en langdurig gebruik. Dit model kan banden met een diameter van 10'' t/m 23'' aan (t/m 26" met de optie klauwen +3").
  • De Opti-Fit heeft als grootste pluspunten de parallel kantelende kolom met nog grotere weerstand t.o.v. de hardste banden én een vergroting van de behandelbare bandenmaten.
  • De Drietand is dan weer het ingenieuze hulpstuk dat de eenvoudige montage van Runflat- en/of laagprofielbanden toelaat. Het blijft hét onmisbare accessoire bij het monteren van de hardste banden, zowel op de Pro-Fit als op de Opti-Fit.

Op www.dqn.be tonen demonstratiefilms goed aan hoe eenvoudig de (de)montage van banden met een Du Quesne machine gebeurt.

INNOVATIE

Nieuw is de Ergo-Line productlijn van Du Quesne, die specifiek gericht is op het verbeteren van de ergonomie rondom het (de)monteergebeuren.

De Ergo-Line omvat:

  • Ergo-Press, een pneumatische tafelafdrukker;
  • Ergo-Lift, een pneumatische bandenlift;
  • Ergo-Roll, een moduleerbare rollentafel.

Deze elementen kunnen in diverse combinaties in de werkplaats worden geplaatst voor een optimaal plaatsgebruik en gebruiksgemak.

DQN - DU QUESNE

DQN - DU QUESNE

QUELLINSTRAAT 42
2018 ANTWERPEN
+3232015110
+3232315801
www.dqn.be