naar top
Menu
Logo Print

GEVRAAGD: PERSONEEL MET KENNIS VAN ZAKEN

Moderne voertuigen worden steeds complexer en goed opgeleide professionals op het gebied van motorvoertuigen worden de dag van vandaag dan ook belangrijker dan ooit. ContiTech ondersteunt daarom de professional met verschillende serviceaanbiedingen. 

PRODUCT INFORMATION CENTERWatch and work

Opdat werkplaatsen een snelle service zouden kunnen bieden, hebben ze ervaren medewerkers nodig. Sommige autoleveranciers ondersteunen hen dan ook met verschillende serviceaanbiedingen. ContiTech's Product Information Center (PIC) is zo'n service en biedt in één oogopslag uitgebreide informatie. Hier vinden werkplaatsen en dealers alle aftermarketproducten van het bedrijf, ongeveer 190 gedetailleerde installatie-instructies en praktische installatietips in 18 talen voor zowel pc als mobiel. Alle aanbiedingen zijn bovendien gratis en vrij toegankelijk.

WATCH AND WORK

Een andere populaire dienst is de videoserie 'Watch and Work' van ContiTech. De klikpercentages van de trainingsfilms zijn het afgelopen jaar explosief gestegen. 21 video's, met tricks en tips voor het wisselen van aandrijfelementen op gangbare motoren, zijn al beschikbaar in 16 talen en de serie wordt voortdurend uitgebreid. De video's zijn altijd en overal te bekijken. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. De vijfjarige garantie is bovendien een goed advies voor diegenen die niet enkel vertrouwen op het personeel, maar ook op de producten. Eenmaal geregistreerd, biedt deze extra veiligheid voor alle ContiTech aandrijfcomponenten in de vervangingsmarkt.

MEER INFOWatch and work

Meer informatie over de aanbiedingen op:
www.contitech.de/aam
www.contitech.de/pic
www.contitech.de/aam-videos
www.contitech.de/5

CONTITECH

CONTITECH

UITBREIDINGSSTRAAT 42
2600 BERCHEM (ANTWERPEN)
+3232067426
+3232067430