naar top
Menu
Logo Print

Dakar als ultieme praktijktest

AutoTechnica

Eurol smeermiddelen ondergaan zwaarste omstandigheden

Dakar-voertuigen vergen onder extreme omstandigheden het uiterste van smeermiddelen zoals motorolie, versnellingsbakolie, smeervetten enz. Daarom is Dakar voor smeermiddelenfabrikant Eurol dé testlocatie. Eurol ondersteunt al jaren het Rotsaert Dakar Team met Steven Rotsaert en Dave Ingels. Om dit team optimaal te ondersteunen, werkt Eurol nauw samen met IAS, official dealer van Eurol smeermiddelen in België en Luxemburg.

EurolEurolDakar

 

EUROL SPECIALTY LUBRICANTS

IAS levert onder meer Eurol Specialty Lubricants, en juist die smeermiddelen zijn uitstekend opgewassen tegen de uitdagingen van de Dakar Rally. De Research & Development specialisten van Eurol hebben na jarenlang onderzoek deze hightech smeermiddelen in het eigen laboratorium ontwikkeld. De Eurol Specialty producten bevatten de door Eurol ontwikkelde Syngis Technology die onder alle omstandigheden zorgt voor een optimale smering én bescherming. Eurol smeermiddelen leveren daarmee een directe bijdrage aan een topprestatie.De monteurs in het bivak beoordelen na elke Dakar etappe de staat van de onderdelen en koppelen hun bevindingen terug naar de specialisten van Eurol. Ook worden er monsters genomen die uitvoerig worden geanalyseerd. De resultaten worden direct vertaald naar de dagelijkse praktijk. Eurol Specialty producten worden gebruikt voor uiteenlopende toepassingen in industrie, automotive, landbouw, grondverzet en in de truckwereld. Daar ervaren gebruikers van Eurol smeermiddelen de voordelen van producten die in de Dakar Rally zijn getest: meer vermogen en betere prestaties, maar eveneens lagere onderhoudskosten en brandstofbesparing.

LIVE DEMONSTRATIE OP AUTOTECHNICA

IAS Benelux is official dealer van Eurol Specialty smeermiddelen. Bezoek ons op deAutotechnica beurs in Brussels Expo van 25 tot en met 28 maart. We verwelkomen u graag in hall 7 op stand H08. We houden live- productdemonstraties op onze eigen beursstand. Zo ervaart u zelf de unieke smeereigenschappen van Eurol Specialty Lubricants met Eurol SYNGIS Technology.

PRODUCTGAMMA
IAS heeft een fullservicebenadering met een compleet productportfolio Eurol smeermiddelen, technische vloeistoffen, reinigings- en onderhoudsproducten.Bezoek onze stand en kom meer te weten over onze producten en diensten.

Hall 7 Stand H08

BEURSTEAM
Tommy De Baer
René Minsart
Terez Csont

IAS


Industrial Automotive Services
Nieuwlandstraat 6 C
9120 Melsele
Tel.: 03/369.01.55
Fax: 03/569.15.66
tdb@iasbelux.be
www.iasbelux.be

INDUSTRIAL AUTOMOTIVE SERVICES

INDUSTRIAL AUTOMOTIVE SERVICES

NIEUWLANDSTRAAT 6/bus C
9120 MELSELE
+3233690155
+3235691566