naar top
Menu
Logo Print

Axalta bespreekt ontwikkeling van vaardigheden en talent op IBIS-wereldtop

Evenement voor alle grote spelers in de schadeherstelbranche
magazine

Axalta nam deel aan de IBIS-top (Internationale Bodyshop Industry Symposium) die tussen 11 en 13 juni 2018 plaatsvond in München. "De IBIS-wereldtop is een onmisbaar evenement voor alle grote spelers in de schadeherstelbranche,” zegt Joe McDougall, uitvoerend vicepresident en president van wereldwijde schadeherstel en EMEA bij Axalta. “Met prominente experts uit de branche, belangrijke beïnvloeders van de markt en veel van onze belangrijkste klanten op één plek, is dit een fantastische kans om met hen te discussiëren over belangrijke uitdagingen en strategische kansen voor de toekomst.”
Jim Muse, verkoopdirecteur voor Noord-Amerika en directeur wereldwijde schadeherstelaccounts bij Axalta, was een van de belangrijkste sprekers bij het IBIS-paneldebat dat was gewijd aan de huidige trends voor de ontwikkeling van vaardigheden en talent in de schadeherstelbranche. "De betrokkenheid van medewerkers, training en talentontwikkeling zijn een essentieel onderdeel van het personeelsbeleid van Axalta. Maar we begrijpen ook dat de wereldwijde schadeherstelbranche nieuw talent moet aantrekken die het naar de toekomst toe kan leiden. Met dit in gedachten werkt Axalta nauw samen met hogescholen en universiteiten over de hele wereld, niet alleen om studenten te helpen bij het ontwikkelen van hun professionele vaardigheden, maar ook om hun interesse te wekken en hen aan te moedigen om hun loopbaan in de schadeherstelbranche voort te zetten.”
Axalta exposeerde ook op de IBIS-wereldtop. Haar stand presenteerde een reeks relevante initiatieven voor de branche, waaronder RepScore.net™, een nieuw, innovatief digitaal netwerkmanagementsysteem.

AXALTA COATING SYSTEMS BELGIUM

AXALTA COATING SYSTEMS BELGIUM

+3215478500
-