naar top
Menu
Logo Print

JUISTE GEREEDSCHAPPEN EN APPARATUUR
SLEUTEL TOT SUCCES!Vip-Tools

VIP Tools richt zich uitsluitend op kwaliteit en betrouwbaarheid teneinde de beste tools die de markt te bieden heeft ter beschikking te kunnen stellen. Hun tools richten zich specifiek tot de professionele gebruiker binnen de carrosserie- en detailingwereld.

KWALITEIT VOOROP

Vip Tools is ontstaan in 1992 en is invoerder van gereedschappen voor carrosserieherstellingen, industriële oppervlaktebehandeling en paint-trade in België. De organisatie staat garant voor producten van hoge kwaliteit. Via bijscholing blijft men bovendien op de hoogte van de nieuwe technologieën en kan een uitstekende klantenservice bewerkstelligd worden.

ASSORTIMENT

Binnen het assortiment vindt u o.a. SATA spuitpistolen en luchtbehandelingsunits, RUPES centrale stofafzuiging alsook schuur- en poliermachines, IRT ir- en uv-drogers, DRESTER pistoolreinigers, Scangrip verlichting voor kleurherkenning en polierwerkzaamheden, reinigingsproducten en allerhande werkplaatsuitrusting zoals schragen en onderdelenkarren.

INVOERDER

De producten worden exclusief verdeeld via een ruim distributienetwerk over heel België en Luxemburg. Verder wordt ook een deel van het assortiment aangeboden in Nederland. Distributie is mogelijk dankzij de ondersteuning van een eigen technisch-commercieel team en een eigen technische dienst.

VIP TOOLS

VIP TOOLS

NEERLANDWEG 11
2610 WILRIJK (ANTWERPEN)
+3238445252
+3238446535