naar top
Menu
Logo Print

Ontketen het volledige potentieel van uw werkplaats 

Champion ATF machine: een echte upgrade voor uw werkplaats 

Tegen 2020 zal 1 op de 4 auto's een automatische transmissie hebben, die om de 60.000 km een onderhoudsbeurt zal moeten krijgen. Het spoelen van de transmissie wordt ongetwijfeld een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse takenpakket. Champion tovert die uitdaging om in nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Champion

GEAUTOMATISEERDE OPLOSSING

Bij een traditionele ATF-wissel wordt er gemiddeld maar 30% van de oude vloeistof vervangen. Bovendien kunnen de transmissiesystemen beschadigd raken als de ATF-wissel niet correct wordt uitgevoerd. Geef daarom het potentieel van uw werkplaats een boost en kies voor een volledig geautomatiseerde oplossing voor ATF-wissels. De volautomatische CH-8200 van Champion betekent een echte upgrade voor uw werkplaats. Deze machine heeft de beste technologie in haar klasse en veroorzaakt, dankzij de dynamische spoelkracht die alle resten en afzettingen volledig elimineert, geen verontreiniging tijdens de wissel. Bovendien beschikt deze machine over verwisselbare tanks voor verschillende automatischetransmissievloeistoffen, een boostmodus voor pomptransmissies met laag debiet, een dipstickmodus voor toegang tot verzegelde versnellingsbakken, automatische detectie van de vloeirichting met gevoelige druk- en temperatuursensoren, en dekt het de volledige vloot voor CVT, DCT en DSG met tot 30 verschillende connectors.

EFFICIENTERE WERKPLAATS

Dankzij de ingebouwde OEM-databank van Champion, met links naar het productassortiment, kan u de perfecte match vinden tussen het voertuig en de hoogperformante olie. Daarmee bereikt u 10% snellere ATF-wissels in vergelijking met andere machines op de markt en kan één arbeidskracht een volledige ATF-wissel uitvoeren binnen het uur. Bovendien dekt deze database 99% van het wagenpark dankzij het uitgebreide aanbod adapters en de dipstickmodus. Deze online database gebruikt u het eerste jaar gratis.

OIL CABIN

Combineer voor een volledige ATF-opbergoplossing de CH-8200 met de Oil Cabin van Champion. De kwaliteit van uw dienstverlening zal aanzienlijk verhogen en na amper 20 servicebeurten verkrijgt u een volledige return on investment. Deze machine opent zo een wereld van nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf.

ChampionINFO

Ontdek al de hoogperformante automatischetransmissievloeistoffen op www.championlubes.com.

Champion Chemicals NV
Georges Gilliotstraat 52
2620 Hemiksen
Tel.: 03/870.00.00
Fax: 03/870.00.99
www.championlubes.com

WOLF OIL

WOLF OIL

GEORGES GILLIOTSTRAAT 52
2620 HEMIKSEM
+3238700000
-