naar top
Menu
Logo Print

Ontdek waardevolle marktinzichten in exclusieve seminars Wolf Oil

Inzicht in vier kernthema's auto-aftermarket
magazine

Dit jaar organiseert Wolf Oil Corporation op Automechanika Frankfurt een reeks seminars met opinieleiders in de auto-industrie. Wolf Oil nodigt topsprekers uit die hun sporen verdienden in onderzoek, technologie, strategie en innovatie. Zij zullen het publiek wegwijs maken in de nieuwste inzichten van de vier kernthema’s uit de auto-aftermarket:
Productinnovatie: Fabrikanten van onderdelen sturen aan op de ontwikkeling van verbeterde olie en smeermiddelen en van motoren die minder brandstof verbruiken en zo voldoen aan de strengste uitstootnormen. Voor die nieuwe motortechnologie is complementaire vloeistoftechnologie nodig.
Integratie van de aftermarket en de waardeketen van morgen: Welke gevolgen kunnen veranderingen in de aftermarket kanalen hebben voor garages en dealers? Ontdek het in informatieve sessies die tot nadenken zetten.
De geïnterconnecteerde toekomst: Met het Internet of Things (IoT) zal de communicatie Vehicle-to-Vehicle (V2V) en Vehicle-to-Everything (V2X) alleen maar uitbreiden. Service- en onderhoudsbedrijven zullen de data van voertuigen gebruiken op een volledig geïnterconnecteerde markt.
Mobiliteit van de toekomst: De auto-industrie verandert niet alleen fysiek, met meer geavanceerde motoren en aandrijfinnovaties. Het wordt een steeds complexere en meer data-driven omgeving waarin digitale transformatie een sleutelrol speelt.
Kom meer te weten over de buitenkansen die u te wachten staan op stand C57 in Hal 9.1 en schrijf u vandaag nog in.

WOLF OIL

WOLF OIL

+3238700000
-