naar top
Menu
Logo Print

Autodis Group versterkt positie in Benelux

Overname Geevers Auto Parts B.V.
magazine

Autodis Group kondigt,  via zijn filiaal Doyen, de overname aan van Geevers Auto Parts B.V. Geevers Auto Parts B.V. is in Nederland opgericht in 1967, en sindsdien leider in de distributie van carrosseriedelen op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse onafhankelijke schadeherstelmarkt. Met haar 200 werknemers heeft Geevers over de laatste 10 jaar een jaarlijkse omzetgroei van meer dan 10% gerealiseerd wat resulteerde in een omzet van 67 miljoen euro in 2017.Geevers biedt meer dan 100.000 beschikbare referenties aan, in zowel OE als equivalente kwaliteit, vanuit haar voorraad voor 35 automerken. De klanten worden binnen 24 uur beleverd via een eigen distributienetwerk in de Benelux.
Stephane Antiglio, voorzitter van Autodis Group verklaart: “Met Cora, leider in Frankrijk op het gebied van carrosseriedelen, en de overname van Geevers Auto Parts B.V., leider in de Benelux, positioneert Autodis Group zich als de leider in de onafhankelijke distributie van carrosserie- en schadeonderdelen in West-Europa. Na de recente overnames in Italië bevestigt dit project de strategie van Autodis Group om zijn ontwikkeling in West-Europa te versnellen. Ik ben ervan overtuigd dat het Geevers-team, onder leiding van Frans Ditmer, het tot nu toe uitstekende werk verder zal voortzetten.”
Auguste Amieux, algemeen directeur van Doyen Auto, voegt toe: “De overname van Geevers Auto Parts B.V. zal bijdragen aan de ontwikkeling van Autodis Group in de Benelux en deze versnellen door belangrijke synergieën te genereren met Doyen Auto op logistiek en commercieel vlak. We verwelkomen de medewerkers van Geevers Auto Parts B.V., die worden erkend voor hun knowhow, professionaliteit en klantgerichtheid in de Autodis Group."

GEEVERS AUTO PARTS

GEEVERS AUTO PARTS

+3289845208
+31402538145