naar top
Menu
Logo Print

FCA SGW bypasskabel

Bypass Software Gateway met eigen diagnosetoestel
magazine

De Fiat-Chrysler-Alfa Romeo groep gebruikt sinds modeljaar 2018 op al hun merken en modellen een Software Gateway (SGW) die de onafhankelijke garages belet om commando’s te sturen naar hun regelapparaten. Hierdoor is resetten van de servicelampjes zelfs onmogelijk. Met de FCA SGW bypasskabel kan je met je eigen diagnosetoestel (Bosch KTS, Hella Gutmann, Autel, Topdon, Multidiag,…) deze beveiliging opheffen. Lokaliseer de SGW onder het dashboard of achter het infotainmentscherm, koppel de 2 stekkers van de SGW af en verbind deze met de FCA SGW bypass kabel. Alle resets zijn nu terug mogelijk.

STECODIAG

STECODIAG

KRUISBOOMMOLENSTRAAT 7A/10
8800 ROESELARE
+32476558020
+3251229608
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

STECODIAG biedt je merkgerichte oplossingen voor service en diagnose. Ben je gespecialiseerd in een bepaald automobielmerk en beantwoordt jouw multimerkenscantool niet aan al jouw eisen, dan vind je bij ons zeker een betaalbare oplossing.

STECODIAG staat garant voor een goede service door zijn 25 jaar ervaring met allerhande diagnosetoestellen. Als opleidings- en diagnosecentrum bieden wij onze klanten gratis technische bijstand alsook de mogelijkheid voor het volgen van productgerichte opleidingen.
 

Producten & Diensten