naar top
Menu
Logo Print

WOMI

Gratis Womi Active Foamcleaner!Gratis Womi Active Foamcleaner!

Nieuwsgierig naar de kwaliteitsproducten van Womi? Maak een afspraak met de vertegenwoordiger van Womi en ontvang een GRATIS Womi Active Foamcleaner!

De Womi Active Foamcleaner is een multifunctionele reiniger. De foamcleaner reinigt en verwijdert in een oogwenk vuil, vet, nicotine aanslag en overige verontreinigingen. Active Foamcleaner is toepasbaar op textiel, kunststof en gelakte onderdelen, het ontvet en laat glanzen.

De vertegenwoordiger van Womi vertelt u graag meer over het Womi assortiment en demonstreert u graag de unieke werking van de Womi Active Foamcleaner.

Lees hieronder meer en bekijk de complete catalogus van Womi op: www.womi.nl 

logo womi

 

 

 

 

Speciaal voor de vakgarage heeft Service Best International een compleet assortiment technische onderhoudsproducten voor de werkplaats in het assortiment.

womi

Onder de naam Womi wordt een breed scala aan werkplaats producten aangeboden. Ook in de werkplaats worden de eisen steeds hoger. Met de producten van Womi kan een aantal klussen rondom de periodieke keuring van de auto effectief met tijdwinst geklaard worden. Womi is vooral bekend geworden dankzij de Technobond, een MS-Polymeer kit die op bijna alle materialen hecht, ook op vochtige ondergrond.

De producten van Womi worden met zorg samengesteld, waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest geavanceerde technologieën en chemische ontwikkelingen. Hierdoor garanderen we het beste resultaat en een product wat veilig in gebruik is. De Womi onderhoudsproducten zijn het alternatief voor de duurdere A-merken. Dezelfde kwaliteit als een A-merk, maar voor een betere prijs!

Womi is de onmisbare, universele probleemoplosser in iedere autogarage/werkplaats

De Womi productlijnen zijn opgedeeld in vier categorieën en herkenbaar aan de specifieke kleurcode op de verpakking.

Bonding & Sealing

De zeer uitgebreide Womi categorie lijmen en kitten is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en praktische ervaring. De professionele Womi producten zorgen voor langdurige zekerheid, zoals elastische kitten en lijmen ontwikkeld op basis van de modernste technieken. Al deze werkplaats producten voldoen aan de huidige regelgeving, zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit en verwerking.

De lijmen & kitten van Womi zijn makkelijk aan te brengen en handig in gebruik. De verschillende producten binnen dit assortiment staan bekend om hun veelzijdigheid en sterkte, en zijn uitstekend bestand tegen de verschillende weers- en temperatuur invloeden.

Womi Technobond: lijmen en afdichten in één handeling. Technobond is een hoge kwaliteit Hybride MS-polymeer kit die op bijna alle materialen hecht, ook op vochtige ondergrond en zelfs onder water. Technobond heeft een snelle en krimpvrije uitharding, ook na het overspuiten. Technobond is permanent flexibel en weerstaat trillingen.

 

Womi Technobond

Lubricants

Smeermiddelen zorgen dat de belangrijkste onderdelen van de auto optimaal blijven presteren. Minder wrijving betekent minder slijtage. Womi heeft een complete lijn smeermiddelen en levert een belangrijke bijdrage aan het beheersen van uw kosten.

Womi Lube is onmisbaar in de werkplaats. Het beschermt schroef, schuif en klemverbindingen tegen vastzitten, slijtage, corrosie en mechanische geluiden. Womi Lube is bestand tegen alle weersinvloeden en vormt een fijne beschermende permanente film die latere demontage makkelijk maakt.

Additives Additieven

Additieven zijn niet meer weg te denken uit de huidige moderne auto. Deze toevoegingen zitten dan ook in praktisch alle vloeistoffen die in de auto gebruikt worden. Veel van deze additieven zijn gemaakt om de specifieke eigenschappen en levensduur van de vloeistof te verbeteren. Deze toevoegingen zijn door de fabrikant vaak al toegevoegd of kun je later zelf toevoegen. Het doel hiervan is een betere smering, lager verbruik, betere verbranding of het voorkomen van slijtage of corrosie.

De additieven van Womi gaan zelfs nog een stap verder en zijn echte probleemoplossers. Ze kunnen het koelsysteem of één van de verschillende gesloten oliesystemen in de auto een tweede leven geven. De toevoegingen van Womi zijn uiterst doeltreffend, gemakkelijk in gebruik en universeel toepasbaar.

Workshop

De laatste details van elke reparatie bepalen een groot deel van het eindresultaat. Mooi gemaakt maar niet helemaal vlekkeloos, perfect gerepareerd maar nog steeds dat irritante piepje. Met de Womi werkplaats producten heeft u goud in handen en lost u ook de laatste probleempjes moeiteloos op.

Wist u dat een nieuwe ruitenwisser 30% meer zicht geeft? Alleen daarom al zou u bij iedere onderhoudsbeurt een nieuwe ruitenwisser willen monteren. Daarom heeft Womi de Refill vervangingsrubbers. Met zes verschillende Womi refills kan u op 99% van alle auto's een OEM kwaliteitsruitenwisser monteren voor een fractie van de originele prijs.

 

Service Best International/Vanoekel

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht komt voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Daarnaast is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken.

Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, bieden wij een one-stop-shop concept aan onze klanten die we ondersteunen op online, schap management en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen.

De ruim 10.000 artikelen worden geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelf kanaal.

Vanoekel is de Belgische tak van het Nederlandse moederbedrijf Service Best International. Zij zorgen voor de complete ondersteuning in België en begeleiden de Belgische retailers, distributeurs, groothandels, autoshops, fietswinkels en DIY kanalen.

 

Service Best International

 

 

Service Best International
Postbus 76
5500 AB Veldhoven
Tel.: 0031/402.302.300
info@servicebest.com
www.servicebest.com

SERVICE BEST INTERNATIONAL

SERVICE BEST INTERNATIONAL

POSTBUS 76
5500 AB VELDHOVEN
+31402302300
-