naar top
Menu
Logo Print

AUTOPROMOTEC BIEDT PLATFORM VOOR MOBILITEITSTRENDS

TECHNOLOGISCHE UITMUNTENDHEID TREKT INTERNATIONALE PROFESSIONALS AAN

Autopomotec plan 2019Autopromotec, de tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor automotive equipment en aftermarketproducten, vindt dit jaar plaats van 22 tot 26 mei. De in Bologna (Italië) gevestigde vakbeurs verwacht dankzij haar intense strategische internationale promotie meer dan 120 afgevaardigden uit 35 landen te verwelkomen en hoopt zo haar rol als internationale vakbeurs verder te bestendigen. De exclusieve aanpak van Autopromotec maakt de beurs tot een showcase van geavanceerde technologieën, innovaties, nieuwe producten en marktkansen die een referentie vormen voor de sector.

AUTOPROMOTEC 2019

Autopromotec heeft onder meer door de aanwezigheid van internationaal gerenommeerde exposanten in haar meer dan vijftigjarige geschiedenis een enorme groei doorgemaakt, en wordt vandaag beschouwd als een van de belangrijkste Europese vakbeurzen waar alle productgroepen van de aftermarket onder één dak zijn samengebracht. Voor de 28e editie van de vakbeurs kondigen de organisatoren verschillende nieuwe ontwikkelingen aan die de innovatieve geest en de onstuitbare groei van de beurs nog extra in de verf moeten zetten.

Vernieuwde indeling

Autopromotec 2019De recente renovatie van het BolognaFiere exhibition centre brengt een rationelere indeling van de tentoonstellingsruimtes teweeg en zorgt bijkomend voor een uitbreiding van de beursoppervlakte. De nieuwe vloerindeling biedt plaats aan meer sectorale divisies, waardoor er plaats zal zijn voor de meer dan 580 productcategorieën die alle subsectoren van de aftermarket omvatten. De heringebruikname van hal 29 en 30 zorgt er bovendien voor dat ook de diagnoseapparatuur opnieuw over een afgebakende tentoonstellingsruimte beschikt én dat er ruimte is voor b2b-bijeenkomsten. Dankzij de nieuwe lay-out doet Autopromotec haar 'beurs in beurs'-imago alle eer aan en stelt ze haar bezoekers in staat om hun bezoek te plannen op basis van hun specifieke professionele interesses.

AUTOPROMOTECEDU

AutopromotecEDU is een platform dat tijdens elke editie van de vakbeurs een diepgaande analyse biedt van de meest actuele onderwerpen in de internationale automotive aftermarket. Het forum biedt een moment van reflectie voor alle actoren in de snel evoluerende sector en bevordert de professionele groei door middel van debat en netwerkmogelijkheden.

IAM19-conferentie

Autopromotec 2019De IAM-conferentie van dit jaar, die de tweede dag van de vakbeurs opent, zal de evolutie van de herstelbranche in toekomstige mobiliteitsscenario's bespreken en biedt geïnteresseerden de kans kennis te maken met inzichten van handelsdeskundigen (McKinsey & Company) betreffende zelfrijdende, geconnecteerde en elektrische wagens, en hoe deze de markt zullen veranderen. Verder zullen de verenigingen van autofabrikanten, UNRAE en ACEA, de belangrijkste automotive veranderingen voorstellen die een invloed zullen hebben op de aftermarket. Lease Europe, de Europese federatie van verhuur- en leasemaatschappijen zal eveneens haar visie op de toekomst voorstellen en aangeven welke diensten de reparatiesector kan bieden om een antwoord te kunnen bieden op de steeds toenemende trend naar mobiliteit als een service. Deelnemers zullen door CECRA, de stem voor Europese autodealers en herstellers, ook op de hoogte worden gebracht van de nieuwe diensten die dealers zullen moeten aanbieden aan een steeds veeleisender wordende klantenkring.

MUST-ATTEND EVENT

Autopromotec verwelkomde tijdens haar laatste editie maar liefst 1.599 exposanten en meer dan 113.616 professionals waarvan 23.000 uit het buitenland. De editie van dit jaar belooft opnieuw een must-attend event te worden. Bezoekers krijgen dan ook opnieuw de kans om exposanten te ontmoeten die wereldwijd bekendstaan om hun uitmuntendheid en hun op export gebaseerde omzet. 

 

AUTOPROMOTEC PRAKTISCH

  • Van 22 tot 26 mei in het BolognaFiere exhibition centre.
  • Woensdag 22 mei tot zaterdag 25 mei van 9 tot 18 uur. Zondag 26 mei van 9 tot 16 uur.
  • Info & gratis tickets: www.autopromotec.com

Beurzen

AUTOPROMOTEC

BOLOGNA FIERE

+39051282111
+390516374004