naar top
Menu
Logo Print

DHE AUTOMOTIVE: TOGETHER WE ACHIEVE MORE

 

API-bedrijf DHE Automotive helpt als totaalleverancier elke klant met de glimlach. Een goede, persoonlijke service en klantentevredenheid zijn bij DHE van het grootste belang. De constante vernieuwingen om de klanten de beste service te blijven bieden, zijn daar het grootste bewijs van.

Klantgericht

API DHE Automotive is gegroeid vanuit een familiebedrijf. Zaakvoerders Peter en Marijke zetten de zaak voort op een nieuwe locatie en staan garant voor een klantgerichte en persoonlijke aanpak: klant is koning! Zaakvoerder Peter: “Wij bekijken de relatie tussen klant en leverancier als een partnerschap. Dat onze klanten het goed hebben, daar hebben wij enkel voordeel bij." Naast klantvriendelijkheid zijn snelle leveringen een dagelijks streefdoel. Met drie leveringen per dag wordt een groot deel van Zuid-Oost-Vlaanderen dagelijks beleverd. Met de carrosserie levert DHE Automotive zelfs nog een stuk verder! De derde belangrijke pijler is de uitgebreide stockvoorraad van kwaliteitsproducten tegen correcte prijzen, die dagelijks up-to-date wordt gehouden.

Focus op vernieuwing

Het jonge, dynamische team zet resoluut op constante vernieuwing in. Zo werd onder meer het gebruik van de online catalogus Salto gekoppeld aan de software van het bedrijf. DHE-klanten kunnen zelf de benodigde onderdelen opzoeken, bruto- en nettoprijzen consulteren en de stock bij zowel DHE als Doyen controleren vooraleer een bestelling te plaatsen.

API totaalleverancier

Als API biedt DHE ook het interessante 1,2,3///Garageconcept en het Requal Erkend Herstellerconcept aan. Zaakvoerster Marijke: “Wij streven ernaar om een totaalleverancier te zijn. Mechanische onderdelen, oliën, carrosseriedelen en -benodigdheden, auto- en industriële lakken, gereedschap, garage-uitrusting, technische ondersteuning ... Wat de vraag van de garage ook mag zijn, wij trachten elke klant op elk moment van de dag met raad en daad bij te staan."


 

 
 

VAN DAMME DHE

VAN DAMME DHE

WOLFSVELD 2
9570 SINT-MARIA-LIERDE
+3254501294
+3254503768