naar top
Menu
Logo Print

RAATS MOTORSPORT PLAATST PANELEN VAN BECO PANEL

BECO-PANELEN GESCHIKT VOOR EEN VOCHTIGE EN AGRESSIEVE WERKOMGEVING!

Beco Panel en Raats Motorsport Jean Van De Putte Patrick Raats
Patrick Raats installeerde zelf de agressieve ruimte waar de velgen behandeld worden. Jean Van De Putte verschafte het nodige consult en stelde het doe-het-zelf­pakket met Beco-panelen en montageaccessoires samen

Raats Motorsport is het verhaal over hoe een idee van enkele gemotiveerde mensen is uitgegroeid tot een kleine kmo die beschadigde velgen er weer als nieuw laat uitzien. Om de vochtige ruimtes te scheiden van de droge ruimtes, was zaakvoeder Patrick Raats op zoek naar kwalitatieve panelen. Via het vakmagazine CarFix kwam hij terecht bij Jean Van De Putte en de firma Beco die de glasvezelversterkte polyester panelen als scheidingswand leverde voor de plaats waar de velgen in de zuur- en ontlakbaden worden behandeld.

Raats Motorsport

Jaren geleden merkte zaakvoerder Patrick Raats de behoefte op van autobedrijven in het algemeen om beschadigde velgen op een professionele en duurzame manier te herstellen. Intussen rechten, lassen, polijsten, zandstralen en lakken ze bij Raats Motorsport iedere velg, ongeacht de beschadiging. Gespecialiseerd in aluminium velgen heeft Raats Motorsport een ongeziene databank met alle mogelijke kleurvariaties. Hierdoor is het mogelijk om zowel standaard-, dure, exclusieve als oldtimervelgen te herstellen. Extra troef: alle velgen worden thuis opgehaald en weer als nieuw geleverd.

Droge en vochtige ruimtes van elkaar scheiden

“De plaats waar de velgen in een zuur- en ontlakbad worden behandeld, is zonder meer een uiterst agressieve omgeving. In deze zone worden de velgen namelijk chemisch ontlakt en gereinigd onder hoge druk. Doordat we voortdurend gebruikmaken van water om de velgen af te spuiten, is het uiterst belangrijk dat deze ruimte gescheiden wordt van onze andere ruimtes", vertelt Patrick Raats. “Daarom ben ik op zoek gegaan naar de meest geschikte wanden en uiteindelijk ben ik bij Beco terechtgekomen. De polyester panelen zijn uiterst bestand tegen bijtende producten en het voortdurende gebruik van water. Hierdoor ben ik er zeker van dat de panelen een hoge duurzaamheid hebben." Jean Van De Putte: “Onze panelen, maar ook de inox deuren en composiet plinten bieden oplossingen voor werkomgevingen waaraan zeer uiteenlopende eisen worden gesteld, zoals hier bij Raats Motorsport. Maar ook bijvoorbeeld in een carwash zijn de Beco-producten een absolute must en garanderen ze jarenlange kwaliteit. Ook wat betreft de renovatie van beschadigde of roestige wanden, bieden onze producten soelaas."

BecoPanel wanden
Beco polyester wanden zijn resistent aan vocht, zuren en basen die gebruikt worden bij het reinigen van de velgen

Op een gemakkelijke manier zelf plaatsen

Beco staat bekend om het feilloos inrichten van ateliers en productieruimtes. Een eigen team dat kan rekenen op een jarenlange knowhow, komt de materialen plaatsen en afwerken. Maar het is ook mogelijk om de producten zelf te monteren, zoals werd gedaan bij Raats Motorsport. “Als de klant beslist om de binnenafwerking zelf te realiseren, kan dat inderdaad perfect", vertelt Jean Van De Putte. Motorsport Raats

“Wij voorzien hem van alle juiste materialen en helpen hem op weg. Ook onze technische dienst staat voortdurend klaar om eventuele problemen bij montage op te lossen!"

Over Beco Panel

Beco is ongetwijfeld dé specialist in de afwerking, nieuwbouw en renovatie in een vochtige en agressieve omgeving. De glasvezelversterkte polyester panelen voor wanden, plafonds en inox deuren bieden de uitgelezen oplossing! Beco verhuisde onlangs zijn burelen en magazijnen naar een grotere bestemming: Ronde van Vlaanderenstraat 12c in Kluisbergen.

BECO HYGIENISCH ATELIER

BECO HYGIENISCH ATELIER

SINT AMANDSWIJK 77
8581 KERKHOVE
+3255385133
+3255385134