naar top
Menu
Logo Print

KWALITATIEVE OPLOSSING VOOR ALLE REINIGINGSPROBLEMEN

Dejan verdeler van kwalitatieve autocosmetische producten

Dejan voorziet in autocosmetische producten in garages, carrosseriebedrijven en carwashes. Het familiebedrijf is in volle ontwikkeling en uitbreiding. Zaakvoerder Steve Dejan vertelt over de nabije toekomst én de belangrijkste waarden van het bedrijf. “We bouwen een vertrouwensband op met onze klanten en bieden, onder andere door onze kwaliteitsproducten, een uitstekende service."

FAMILIEBEDRIJF DEJAN

Al sinds 1982 verdeelt Dejan autocosmetische producten in garages, carrosseriebedrijven en carwashes. Het bedrijf voorziet in producten en machines voor het reinigen van de wagen of de werkplaats. Het familiebedrijf is in handen van Steve Dejan, die telkens op zoek is naar nieuwe producten en vernieuwingen. Daarvoor volgt de zaakvoerder de markt op de voet. “Klanten die bij ons een product kopen, kunnen erop vertrouwen dat het kwaliteit is", aldus Steve Dejan. “We beschikken bovendien over een grote voorraad met meer dan 1.000 artikelnummers, waardoor we onze klanten een erg vlotte service kunnen bieden."

PRODUCTGAMMA

  • Met Autoglym verdeelt Dejan afwerkingsproducten voor het interieur en exterieur van wagens. Dat gaat van polishes die de wagen moeten doen blinken in de showroom, tot producten die de banden doen blinken op de weg. Autoglym situeert zich in het hogere marktsegment en wordt meestal in flesjes van 5 liter geleverd.
  • Nerta bestaat uit de zwaardere detergenten, die vooral in carwashes worden gebruikt. Deze afwerkingsproducten worden veelal in grotere volumes verdeeld, van 25 tot 1.000 liter.
  • Menzerna is de nieuwste telg in het productgamma van Dejan. Het Duitse product vult een leemte op in het polijstgamma van het bedrijf.

Daarnaast voorziet Dejan in diverse accessoires zoals sponzen en ander toebehoren van verschillende leveranciers. Specifiek voor de werkplaats levert Dejan ook pneumatische machines, zoals stofzuigers of vloerreinigers.

ACTIVITEITEN

De activiteiten van Dejan bestaan naast eigen productie ook uit de stockage, assemblage en verdeling van de producten. Negen verkopers gaan dagelijks de baan op, en geven demonstraties en uitleg over de producten in garages. Vervolgens geven die via de iPad een order in, waarna de magazijnier de producten inpakt en klaarzet voor verzending. Dagelijks komt een koerierdienst de producten ter verdeling ophalen. “Ook hiervoor hebben we de juiste partner gevonden, met dezelfde waarden van ons bedrijf", aldus de zaakvoerder.

TOEKOMSTPLANNEN

Dejan wil in de nabije toekomst blijven groeien en evolueren. Daarvoor denkt het bedrijf na over een uitbreiding naar het Noorden van Frankrijk. “Bovendien toont mijn oudste zoon ook al interesse in het bedrijf.Dat is fijn om de volgende dertig jaar vanons familiebedrijf te kunnen verzekeren", aldus Steve Dejan. “Dat zal met dezelfde waarden blijven gebeuren, zoals we dat nu doen. We proberen een band op te bouwen met onze klanten, en zullen hen oplossingen bieden om zo goed mogelijk in te spelen op hun noden."

Opleidingen

De volgende stap voor het bedrijf is op zoek te gaan naar een technical verkoper, die op verplaatsing opleiding kan geven aan de klanten en startende poetsers. “Een drietal keer per jaar komen hier via SyntraWest een twintigtal mensen over de vloer in ons opleidingscentrum voor een tweedaagse opleiding. Op die manier creëren we een band met die mensen en delen we onze kennis met hen. Op dit moment worden die opleidingen nog door onze verkopers gegeven, maar we willen hiervoor iemand specialiseren, die dan ook op locatie opleidingen kan geven."

AUTOGLYM

AUTOGLYM

R. KLINGSTRAAT 17 A
8940 WERVIK
+3256311289
-