naar top
Menu
Logo Print

DEJAN VERHOOGT SERVICE MET WEBSHOP EN TECHNICUS

B2B-WEBSHOP

Het salesteam is sinds kort versterkt met een TSSHet West-Vlaamse familiebedrijf Dejan, dat al dertig jaar een brede range aan 'exclusive car care products' verdeelt, beschikt nu ook over een B2B-webshop: www.dejanshop.be.

Wanneer klanten daar met hun persoonlijke code inloggen, kunnen ze bestellingen plaatsen volgens hun toegekende condities. 'Vandaag besteld, overmorgen in huis', claimt het bedrijf daarbij. Door die webshop komt er tijd vrij voor de verkopers, waardoor die nu een nog betere service kunnen aanbieden aan de klanten in heel het land.

TECHNICAL SALES SUPPORT

Een extra voordeel voor die klanten is de recente versterking van het salesteam met een TSS, iemand die instaat voor Technical Sales Support. Deze technische specialist verzorgt opleidingen bij de klant zelf en fungeert als rechterhand voor de verkopers. Er zijn vaste modules van 2, 4, 6 of 8 uren, maar trainingen op maat behoren evenzeer tot de mogelijkheden.

AUTOTECHNICA

U vindt Dejan in Hal 5 met het standnummer 538Op Autotechnica kunt u vier dagen lang kennismaken met het voltallige verkoopteam van Dejan. Per provincie is er een vertegenwoordiger aangesteld, die met kennis van zaken deskundig advies kan verlenen over het gebruik van alle producten. Bovendien geniet u van tal van speciale acties op de beursstand (HALL 5 STAND 538).

AUTOGLYM

AUTOGLYM

R. KLINGSTRAAT 17 A
8940 WERVIK
+3256311289
-