naar top
Menu
Logo Print

Thule presenteert twee nieuwe dakkofferlijnen

Altijd een oplossing voor het veilig vervoeren van belangrijke spullen
magazine

De Thule Vector-lijn biedt diverse premiumkenmerken voor extra luxe en gebruiksgemak en komt in oktober 2019 op de markt. De dakkoffers uit het complete assortiment van Thule zijn veilig en in no-time op het dak van de auto te monteren dankzij het PowerClick quick-mountsysteem. Door de positionering van de dakkoffer aan de voorkant van het autodak, zorgen de Thule dakkoffers er ook nog eens voor dat men altijd probleemloos bij de spullen in de achterbak kan komen. De dakkoffers zijn aan beide kanten van de auto te openen, zodat men ook zonder problemen bij de bagage kan komen. Zoals alle Thule dakkoffers, zijn ook de nieuwe dakkoffers uitgebreid getest. Zowel in real life als in het Thule Test Center.
De Thule Force XT is beschikbaar vanaf oktober 2018. Deze veelzijdige en robuuste dakkoffer zal er dankzij het duurzame AeroSkin-materiaal na dagelijks gebruik even goed blijven uitzien. Het model Sport is wat smaller en daarmee geschikt om te combineren met één of meer fietsendragers op het dak. De modellen Thule Force XT S t/m XL variëren van 300 tot 500 liter. Het model Thule Force XT Alpine is extra laag voor een bijzonder sportief profiel.
De Thule Vector is beschikbaar vanaf oktober 2019. Deze premium dakkoffers combineren een elegant en sportief design met features van hoge kwaliteit. Als het deksel van de dakkoffer dicht gedaan wordt, sluit de dakkoffer zich automatisch af en laat het SlideLock-systeem zien dat de koffer goed dicht zit. De binnenkant bevat een ledlicht, zodat ook in het donker de spullen in de koffer goed zichtbaar zijn.

THULE

THULE

+3256528899
+3256510205