naar top
Menu
Logo Print

BATTERY SUPPLIES, WELCOME TO THE WORLD OF BATTERIES

BATTERY SUPPLIES IS UW ONESTOPSHOP VOOR AL UW BATTERIJBEHOEFTEN SINDS 1999

20 jaar battery suppliesAlessandro Volta, Luigi Galvani, Gaston Planté, Nikola Tesla, Thomas Edison, Henri Tudor … dankzij deze mensen, die aan de bakermat van de uitvinding van de batterij stonden, hebben wij van batterijen ons beroep kunnen maken. In ons gamma zitten onder meer startbatterijen, batterijen voor industriële reinigingsmachines, schaarliften, hoogwerkers, golfwagens, heftrucks, UPS, elektrisch handgereedschap en ga zo maar verder. Ook voor alle laders en accessoires kan u bij ons terecht. Bovendien behoren ook het onderhoud en de
herstelling van batterijen en laders tot onze troeven!

20 JAAR BATTERY SUPPLIES

De afgelopen 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een 90-koppig team dat zorgt voor een omzet van 39 miljoen euro. We leveren onze batterijen niet enkel in Europa, maar over alle uithoeken van de wereld. Om onze Franse klanten nog een betere service te kunnen bieden, hebben we in juli 2018 het bedrijf Adret te Lyon overgenomen. Dit bedrijf is actief in de verkoop, montage en reparatie van batterijen met een magazijn van ruim 1.500 m².
Naast de grote industrie, die Battery Supplies voorziet van alle batterijen, laders & accessoires, blijft ook ons winkelconcept, Battery Street, in volle groei. Met zeven volledige winkels in België en Nederland en al 14 shop-in-shopconcepten is er steeds een Battery Street winkel in uw buurt.

Battery Supplies

THE BATTERY SPECIALISTS

Zoals de naam reeds doet vermoeden, levert Battery Supplies alles wat met batterijen, laders en accessoires te maken heeft. Ons magazijn van 10.000 m² is tot de nok gevuld met allerlei producten om onze klanten snel te kunnen beleveren.
Daarnaast maken we ook tractiebatterijen op maat. Onze toegewijde monteurs zorgen ervoor dat jaarlijks meer dan 100.000 tractiecellen hun weg van Battery Supplies tot bij de klant vinden. Om onze klanten de beste service na verkoop te kunnen geven, hebben we ook een aantal techniekers op de baan. Deze zorgen ter plaatse bij de klant, of indien nodig bij Battery Supplies zelf, voor het nodige onderhoud of voor herstellingen.

Groen

Battery Supplies draagt ook graag zijn steentje bij voor het milieu. Dankzij onze Battery Fix- herstelservice zorgen we ervoor dat de interne batterijen van draadloze apparaten hersteld of vervangen kunnen worden indien ze niet meer bruikbaar zijn. Een stuk goedkoper dan steeds opnieuw nieuwe toestellen te kopen, maar ook veel beter voor het milieu. 
Momenteel wordt er ook een project uitgewerkt waarbij Lithium batterijbanken, ontwikkeld en gemonteerd door Battery Supplies en in samenwerking met een universiteit, ingezet worden voor het opslaan van groene energie van zonnepanelen en windmolens. Daarnaast kunt u bij Battery Supplies ook terecht voor de recyclage van uw oude batterijen.

Vier met ons mee

Omdat Battery Supplies dit jaar 20 jaar bestaat en we trots zijn op wat we reeds hebben bereikt, beslisten we om op zondag 4 oktober 2019 deel te nemen aan de VOKA Open Bedrijvendag. We zetten die dag dan ook graag de deuren voor u open. Kom langs en ontdek onze magische wereld van batterijen!

BATTERY SUPPLIES

BATTERY SUPPLIES

NIJVERHEIDSLAAN 50
8540 DEERLIJK
+3256621841
-